Cena za výkopové práce

dobry den viete mi niekto povedat kolko by cca vysli vykopove prace na IS (okrem plynu) vzdialenost od pozemku 80m? dakujem za akekolvek odpovede
Odpovedať
hmmm, u nas v GA berú 20-26 € / hod. a kolko to bude kopať to je otázne ..... r.
Odpovedať
Profilova fotka
u nas 25 euro/hod
Odpovedať
Rucne? Bagrom? Aky podklad? Do svahu? Na rovine? :) Mal som na "zemne prace" vyborneho pomocnika. Bral 2€/h (dal som mu 2,50), od rana do vecera sustavne kopal, hrabal, presuval zem, pracoval ako robot. Potom som sa dozvedel, ze robil 3 roky hrobara :-D Inak JCB u nas (NR) cca 25€/h
Odpovedať
@zuzana_a po tohtorocnej skusenosti - pozicat minibager, platili sme pozicovne 26 eur na den, ovladanie ako pri PC hrach, instruktaz trvala asi 10 minut a vykopanych bolo asi 400 m pripojok - voda, kanalizacia, plyn - dohodli sme sa susedia
Odpovedať
moc vam vsetkym dakujem ale zaujala ma odpoved trnavacka to fakt pozicaju hocikomu? a papiere na to nemusia byt? a este ma moj brat jeden problem ( totizto on je stale na cestach tak to riesim za neho) stale nema pozemok takze sa tu bavime zatial len teoretickej rovine:)) ale vazne si cenim odpovede aspon sa budem vediet zorientovat ked uz ten pozemok kupi a snad sa podari aj s IS aspon na hranici pozemku:))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
pozor na Petríka - Veľký Lapáš, zavádza zákazníka, nepovie dodatočné poplatky a potom je z toho nehorázna cena. Vraj mali ste sa opýtať ... základy na terasu vyšli viac ako na celý dom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 rokoch
My sme tiež riešili výkopové práce na prípojky a nakoniec sa nám osvedčilo osloviť firmu, ktorá robí aj zemné a búracie práce. Cenu nám dali férovú (žiadne skryté poplatky) a hlavne prišli načas čo sa dnes často nevidí 😅 Ak by niekto hľadal spoľahlivých majstrov, môžem odporučiť https://www.adam-stav.sk/ robia po celom západnom Slovensku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?