Akú značku ponorného čerpadla do vŕtanej studňe.

Profilova fotka
Čaute, chcem sa poradiť akú značku ponorného čerpadla odporúčate pre vŕtanú studňu 125mm a 28m hlbokú. Rozumná cena/výkon. Jedná sa o pitnú vodu. Uvítam aj kontakt v okolí Žiliny pre inšlaciu. Vďaka.
Odpovedať
https://www.aquamonts.sk/4-do-standar... Ja vzdy tu riesim ponorky. Skladaju ich priamo na poziadavku , aky motor aky kabel aky vytlak vsetko si mozes nakonfigurovat.
Odpovedať
@robho aku mas pouzitu ruru? staci jej hrubka, lebo ked povies vonkajsi priemer, tak to nema vypovednu hodnotu.
Odpovedať
https://www.aquamonts.sk/sub/aquamont... ja mám takúto ale s frekvenčný menič im z aquamonts e shop. Sú tam ochotný a vedia poradiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Vďaka za vaše rady, idem sa na to pozrieť. x-)
Odpovedať
@robho - vidim ze v ponuke sama cina, ak by si chcel neake necinske cerpadlo tak doporucujem Ebara (mam v studni uz 10+rokov) alebo Pedrollo (par kusov u znamych uz roky funguje)
Odpovedať
@mirec1 ja mam cinske za 70eur a skoro dva roky ide bez najmensieho problemu. Asi si videl Cinu len na fotkach, odporucam ist a pochopis ze sme ako v stredoveku oproti nim...
Odpovedať
@radoslavc - v Cine tak ako v kazdej velkej krajine su neskutocne chodbne oblasti a velke priemyselne centra. Asi si bol s Bubo travel v 4* hoteloch a videl si co si mal vidiet. Skus si pozriet dokumenty ako Made in China nech si trosku v obraze ako sa tam vyraba a ci je cela Cina jedna velka parada. Nikde som netvrdil ze vsetko Cinske je zle, ja osobne vela recyklujem, snazim sa kupovat kvalitnejsie veci s dobrou dostupnostou nahradnych dielov. Co sa da, to si opravim bud sam alebo vyhladam servis. Aj preto nekupujem nieco na co uz teraz viem ze za par rokov nebudu nahradne diely ale snazim sa vyhladat produkty od renomovanejsich vyrobcov kde aj za 5-10 rokov budem vediet zohnat nahradny diel. Ak tebe staci nakupovat vsetko v Lidli a kazde dva roky to menit je to tvoj styl ale nedavaj mi mudre rady.
Odpovedať
@mirec1 ja ti rady nedavam:) ja som napisal svoj nazor:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?