Ako vyriešiť slabý tlak vody v rozvode?

29. jan 2023350
  • @dominik_boksansky
    Ahoj. Tiež máme slabý tlak na vstupe cca 0.9 baru. Poradili mi tiež Scalu 2. Dokáže toto čerpadlo zvýšiť tlak na 3 bary? Ako sa správa, keď otvoríš viac kohútikov naraz? Nekolíše tlak? Budem s ním spokojný? Kde ho máš umiestnené? Vo vodomernej šachte alebo v technickej miestnosti?
    Ďakujem za odpoveď

• @dijusa  mam ho v technickej miestnosti. Zvysi v pohode aj na 3 bar a aj na viac ak je treba da sa to jednoducho nastavit. Pekne reguluje a ani pri otvoreni viacerych kohutikov nic nekolise. Za mna je to dobre.

• Ahojte riesim tiez slabucky tlak teplej vody. Rodinny dom, voda zo studne studena voda ma krasny silny tlak, tepla voda z bojlera bieda.
    Mam podozrenie ze to mame ale zle zapojene,
    Na foto zlava ide rurka studenej vody z obecneho vodovodu do bojlera, ktoru mame vypnutu kedze pouzivame studnovu, nemali by sme mat privod zo studnovej takto napojeny do bojlera? Neviem ako sa potom dostava voda do bojlera
    Dakujem

• Sponzor fóra
  • Prosím poraďte. Máme 3.posch.dom a na najvyššom poschodí mi nejde studená voda v kúpeľni a kuchyni. Na wc ide. Čo sa stalo? Ďakujem

• @zufalyivan  malo informacii. Robila sa nieco s vodou pred ty ako prestala tiect? Zdroj vody? Tlak mas merany niekde? Filter nie je zaneseny?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    EQUINOX, s.r.o.
    Banská Bystrica
    Sme obchodno-montážna spoločnosť pôsobiaca plošne v rámci celej Slovenskej Republiky, ktorá Vám ponúka komplexné služby v oblasti tepelných čerpadiel.
    Sme malá rodinná firma venujúca sa montáží, návrhu vykurovacej techniky od kondenzačných kotlov cez tepelné čerpadlá, klimatizácie.
    HEVOLTA predstavuje jedinečné technologické riešenia, ktoré zlepšujú kvalitu bývania a prinášajú výnimočný komfort.
    Články od našich partnerov
    Stavte na udržateľné technológie, radí vývojár z Nemecka
    Krytina vhodná pre rekonštrukciu
    HELUZ prichádza s novou iniciatívou Zmysluplný celok. Nabáda k dôkladnému premysleniu výstavby
    Archív článkov od partnerov