Ako doviesť plyn do ostrovčeka v kuchyni?

Ahojte. Ako by ste riesili dovedenie plynu do ostrovceka v kuchyni v pripade, ze chcete myt plynovu varnu platnu? Kedze plyn by sa nemal zasekavat do zeme, tak by ma zaujimalo, ako to aj po estetickej stranke vyriesit. Sice som uz pocula od par plynarov, ze ved to sa zaseka, nie je to asi uplne koser, ale robi sa to... Nepripada mi to ale ani najbezpecnejsie, tak by som rada vedela, ako by ste to riesili vy, zasekat ci nezasekat? :-)
Odpovedať
Nezasekat. Prave pre toto som si do ostrovu dala indukcnu platnu. Riesenie je este presunut varnu dosku inam, aby sa plyn mohol viest klasicky.
Odpovedať
Dobrý den. Jestli se něco dělá, nebo jestli někdo něco dělá je celkem jedno. Mě spíše udivuje, že chcete jít do plynu u varné desky. Je mě po tom celkem kulové, ale taková indukce je celkem srovnatelná s plynovým vařičem a neuvolňuje žádné mastné sajrajty, které se budou usazovat na digestoři. Když už najdete peníze na kuchyň s ostrůvkem, tak by indukce neměla být problém. S pozdravem Laďa
Odpovedať
to ladajaskva: čo myslíte pod mastnými sajrajtmi? mastnota na digestore je spôsobená horením plynu? bol som v tom, že je to výsledok odparovania a odfrkovania počas varenia, nie z horenia samotného. Ak sa mýlim, opravte ma. Ale už do IP, keďže toto je odpoveď na otázku. vďaka
Odpovedať
Plynové rozvody v budove sa musia podla normy viest kovovými rúrkami .Prestupy v múroch sa osádzaju do kovových chráničie.Ak je potrebne tahat potrubie v podlahe alebo v stene na vetšiu vzdialenost ta sa to riešy chraničkamy .Na konci vždy volný otvor popri rure ,volaly sme to čuchačky.V pripade uniku plynu z podlahy alebo steny ho bolo citit.Plyn je farbeny merkaptanom,takže je ho citit.Tak to sme to riešily v praxy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?