Odpoveď na príspevok od wheel:
Kupovat "investicnu" nehnutelnost mimo BA, je blb… @wheel 3izbaky sa neprenajimaju rodinam bez penazi, ale studentom, pekne po jednej izbe s tym, ze ked niektory odide, tak je nizka sanca, ze mas stratu alebo nulu.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@wheel 3izbaky sa neprenajimaju rodinam bez penaz… @rapidek este ked sme byvali v podstate v centre BA, na Radlinskeho, tak pod nami bol takto v podnajme 3 izbak, vzdy tam byvali fakt mladi, zrejme vysokoskolaci z STUcky. Za tych cca 5rokov tam bola X krat policia, stale nejake staznosti od susedov, hadky na bytovych schodzach (vraj). Posledna particka skoncila tak, ze majitel vymenil zamky kym boli v skole (to bolo posledny krat co tam ta policia prisla). 20 rocni ludia, casto krat prvy krat mimo rodicovskeho bytu/domu, to je nieco co fakt nechces riesit vo svojej nehnutelnostiOdpoveď na príspevok od hockto:
@rapidek este ked sme byvali v podstate v centre … @hockto tak ja ako prenajimatel chcem mat minimum problemov a preto nevezmem hned prveho studenta co sa dovali na pohovor /zvierata mam v zmluve zakazane 😃/. treba si vybrat profil studenta a potom ak niektory odide prijat takeho aby bol kompatibilny s ostatnymi. Domovy poriadok musia dodrzovatOdpoveď na príspevok od wheel:
Kupovat "investicnu" nehnutelnost mimo BA, je blb… @wheel prenajimam mimo BA a nič z toho co popisujes sa nedeje. Roman Kruzliak ma vyše 50 bytov a v BA ma zopár. Zvyšok ZA a inde. Aši by skrachoval a nekúpil ich toľko ak by to fungovalo iba v BA.Odpoveď na príspevok od marcos33:
@wheel prenajimam mimo BA a nič z toho co popisuj… @marcos33 Ja nepochybujem o tom, ze funguju prenajmy aj v Ziline, Trnave atd..Len tu bola tema BA vs TT a tam asi nemusime diskutovat o tom, ze BA je BA. Trnava je mesto pri Bratislave. To hovori za vsetko.Odpoveď na príspevok od marcos33:
@wheel prenajimam mimo BA a nič z toho co popisuj… @marcos33 ja som videl nejake video s tym chlapikovi ktoreho spominas, a svietili mi tam kontrolky. Som si isty, ze nerobi vsetko tak ako podava, resp. nepovie podstatne detaily... a mozno neskor aj skrachuje, kto vie...Odpoveď na príspevok od johnnnyk:
Akoze samozrejme aj my vieme, ze BA je z tohto po… @johnnnyk Nemyslím že je najlepšia. Stabilne sa dá prenajímať aj inde. Dôležité vedieť za koľko a komu.Odpoveď na príspevok od wheel:
Ja si myslim, ze z dlhodobeho hladiska to bude ma… @wheel Volame to inflacia.Odpoveď na príspevok od roman_x:
Slovensko má najmenej dostupné bývanie, ja tam ne… @roman_x ak nie je dostupné bývanie = tak logicky tam bude tlak na vyššie ceny nie?