Aký najnižší nájom za 1 a 2 izbový byt v Košiciach?

Mam pribliznu predstavu, ale v inzeratoch je nejaka suma uvedena len vynimocne, vacsinou je tam "nizky najom", "velmi nizky najom". Predtym, ako budem oslovovat konkretne ponuky by som si chcel spravit nejaky prehlad. Aky je nizky najom, bez - alebo uz s energiami, samozrejme priblizny, napr. pre 1-izbovy byt 30m/2 pre 1 osobu, pre 2 osoby, 2-izbovy byt 40m/2 pre 2 osoby? Aky najnizsi najom (+energie) sa da najst pre kompletne zrekonstruovany, zatepleny byt? Prip. ake celkove mesacne naklady mate vy? Mozete napisat rozlohu a pocet osob. Dakujem.
Odpovedať
nepises lokalitu, v Ba zijeme 2 v 4-izbovy byte, hypo + rezia (uz s TV, internetom) do 600 €
Odpovedať
Lokalita KE, zaujima ma hlavne najom+energie+domova dan, bez internetu a tv, teda vsetky nevyhnutne poplatky.
Odpovedať
Profilova fotka
Velmi zalezi od lokality.. ale v dnesnej dobe sa podla mna vobec neoplati platit najom.. co radsej si zobrat hypoteku a kupit byt?
Odpovedať
Profilova fotka
@deadman na nete najdes najlepsi prehlad cien http://reality.bazos.sk/prenajmu/byt-... samozrejme su tam aj prestrelene sumy, treba popozerat
Odpovedať
@dalikbalik zadlzit sa na cely zivot? dakujem neprosim.
Odpovedať
@jochua co budes robit ked budes na dochodku? Stale platit stovky eur ktore ti mozno ani nedaju ,nejakemu majitelovi bytu? Mam vo svojom okoli dva take pripady , maju cez 60 nemaju vlastne byvanie a aby mohli zaplatit strechu nad hlavou stale pracuju. Tak taku starobu by som nechcela.
Odpovedať
Neviem kde hladas, na realitach su vsade sumy, Kosice 400-500€ /mesiac. Aky najnizsi najom sa da najst? Ved si zadaj sumu do vyhladavaca na reality.sk
Odpovedať
@atlaska - dakujem, vyskusam tie reality, zatial som hladal na mnoho strankach, ale filter podla vysky najmu (nie PREnajmu ci PODnajmu) sa mi nepodarilo najst. - OK tak na reality som zadal "najom" a nic mi nenaslo. Kedze sa zrejme nechapeme, tak uvediem konkretny priklad, kupim 1-izbovy byt za 30000€, budem nasledne platit nejaky najom za sluzby, dan, energie, napr. spolu 120€, ak by som nasledne byt dal do PREnajmu, napr. za 300€, moj podnajomnik bude platit 300€ za PREnajom, no ja budem platit stale najom a energie tych 120€. Mna teda zaujimaju vysky toho najmu s energiami a tie nikde nenachadzam, alebo len velmi vynimocne, preto som sa pytal na konkretne sumy ake platite vy ako vlastnici bytov (nie vlastnici celeho bytoveho domu), nie ako podnajomnici. Mozno som spravil chybu aj ja, toto je kategoria Prenajom a podnajom, ale inu, lepsiu som nenasiel.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?