Výmena dielcov pláv. podlahy

Ahojte, dnes som menil dva dielce plávajúcej podlahy, šlo to jednoducho. Prakticky som vybral asi 5 radov, aby som sa dostal k obom dielom. Začal som podlahu naspäť zacvakávať, až na posledné dva rady. Podlaha mi proste nešla do seba. V každom rade boli tri diely, už pri dvoch mi vyskakovala z drážok. Ked som cvakol prvú latu, vyskočil konieč druhej z drážky a naopak - o tretej ani nehovorím. Horko ťažko som to nacvakal na posledný rad, ktorý som už ani nezložil :D proste sa tam niečo stalo, chcem poradiť od podlahárov, čo je vo veci, stáva sa vám to tiež? Rozmýšľal som nad tým, či náhodou nebude problem v dreve, že po rokoch pracuje, ohýba sa atď. Keď som si otočil latu naopak, nebola práve najrovnejšia. Bol tam určitý malý prehyb, asi ako sa chodí a stúpa na podlahu. nezostávalo mi, len to odfušovať na konci, našťastie je na tom mieste veľká mohutná skriňa, ktorá tam stojí :D Ďakujem za reakcie.
Odpovedať
@tomasyno no to tá skriňa plávačku popretláčala a teraz jej ďakuješ. Za tie pokrivené si mohol dať pár nových, popodkladať a bolo by to vybavené.
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne ze drevo pracuje. Je velmi citlive na zmenu vlhkosti takze po zime moze byt viac zoschnute. Mne preto podlahari vysvetlil, ze bude najlepsie podlaku nalepit na poter. Potom sa da lamela aj v strede vyseknut a prilepit nova.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?