Uprava drevenej podlahy - Bratislava

Profilova fotka
V byte mame drevene parkety, ktore boli pred nejakym casom zbrusene a nalakovane. Po odstraneni skrine sme zistili ze pod skrinou to nebolo spravene a ostal tam nedokonceny kus. Je tu niekto, kto by vedel tento maly kusok spravit - zbrusit, nalakovat? Jedna sa o byt v Ruzinove / Trnavke. Velmi pekne dakujem za kontakty, plus kolko aka by bola cca cena.
Odpovedať
Profilova fotka
@miriska001 Dobrý deň, miesto je možné lokálne vybrúsiť a potom dodatočne nalakovať, ale bude to stále vidno ako inú plochu. Preto jednoznačne odporúčam prebrúsiť celú plochu na novo a prelakovať. Pokiaľ by sa tento pás robil po pôvodnej renovácii s odstupom cca 1 - 2 mesiace, tak by to bolo ltt OK a bolo by to znesiteľné. Ale s väčším odstupom času ten rozdiel bude vidieť. Jednoducho tam bude pekný pás renovovanej podlahy a to hneď v spojení tej staršej renovácie. Takže urobte celú izbu. Tím OP WOOD.
Odpovedať
Profilova fotka
@opwoodsro ďakujem veľmi pekne za radu. Viete mi povedat koľko by teda stalo zbrusenie a nalakovanie celej izby, rozmer ma 5,4 x 3,8 m. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@miriska001 pošlite nám Váš e-mail a my Vám zašleme bezplatnú cenovú ponuku. Ďakujeme. Tím OP WOOD
Odpovedať
Profilova fotka
@opwoodsro pavla.nemeth@gmail.com Dakujem velmi pekne!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?