Tmavá podlaha v kúpeľni

Ahojte :) Chcem sa opýtať, aké máte skúsenosti s tmavou podlahou v kúpeľni, kto ju má? Chcem si dať tmavo hnedú podlahu, ale odhovárajú ma, že je na nej veľmi vidno prach a vodný kameň. Čo myslíte? Ďakujem vopred za názory :)
Odpovedať
Aj mna by zaujimalo.doma sme mali bielu a to bola utopia,denne umyvanie podlahy,lebo na nej bolo vsetko vidno.Tmava hneda nemusi byt zla varianta,toho prachu sa v kupelni az tolko nenazbiera
Odpovedať
Profilova fotka
my máme tmavohnedú a tmavohnedú špárovku, odporúčam Ti túto kombináciu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@puff22 urcite tmavu.
Odpovedať
tmavu treba denne umývať, mame tmavú podlahu
Odpovedať
Tmavu dlazbu v kupelni radsej nikdy viac. Vyzera to pekne, ale je to neprakticke. Je tam vidno kazdu kvapku, kazdy otlacok nohy..
Odpovedať
určite nie, na tmavej podlahe paradoxne vidno naozaj viac spiny. a s tym vodnym kamenom je to pravda. kvapkam v kupelni sa neda vyhnut, bude na tom vidno kazdu...
Odpovedať
Profilova fotka
No na bielom tiež. Kazdý jeden vlas, chlp... Aj prach. Aj šlapaje. Takže si daj čo sa tí páči. Údržbu nerieš, upratovať budeš musieť či bielu, či tmavu.
Odpovedať
Daj si na zem kúsok tmavej aj bledej podlahy/ja by som to spravila aj v predajni/ a daj na to piesok,kamienky,a porovnaj.My sme mali také Pvc v kuchyni trošku tmavšie a vymenili sme za omnoho bledší Livyn neporovnateľne sa nám rozvidnelo 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
mám čiernu lesklú, super, mala som bielu, všetučko bolo vidno, samozrejme musíš zotierať, ale som spokojná, a do domu, do kúpeľne ideme dať hnedú dlažbu, tmavú vzor "drevená parketa"
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?