Odpoveď na príspevok od ismenefestalis:
Zdravim, chcem sa spytat, ci by niekto vedel na z… @ismenefestalis dobrý deň, chcem sa spytat či ste nakoniec realizovali poter a či ste našli dobrý firmu...ďakujemOdpoveď na príspevok od mayamy6:
@ismenefestalis dobrý deň, chcem sa spytat či ste… @mayamy6 dobrý večer, áno realizovali sme mikrocement v celej kúpeľni aj na podlahách v kuchyni a chodbe. V kúpeľni je to naozaj super vec! S firmou sme boli spokojní či sa týka kvality prevedenia a ceny, časovo to bolo horšie, ale je pravda, že sme to riešili v čase dosť výraznej pandemie... Neviem či sa tu môžu uvádzať názvy firiem?Odpoveď na príspevok od ismenefestalis:
@mayamy6 dobrý večer, áno realizovali sme mikroce… @ismenefestalis kludne napis meno firmy, tiez ma to zaujima a aj cena by potesila.Odpoveď na príspevok od daniela113:
Dobrý deň ,aj mňa zaujíma firma a cena .A hlavne … @daniela113 Dobrý deň, firma bola Dekorbeton, cena sa dosť líšila, či islo o vodeodolný mikrocement v kúpeľni alebo len obyčajné podlahy, ale myslím, že to vychádzalo pred tými piatimi rokmi priemerne 90€/m2. Časovo to bolo dosť dlho, neviem či nie aj vyše dva týždne, ale teda nám robili v kúpeľni aj vo wc-ku podlahy aj steny a potom chodbu, kuchyňu a schody podlahu... Neviem nič povedať o realizácii na dlazbu, lebo my sme mali novostavbu.Odpoveď na príspevok od ismenefestalis:
@daniela113 Dobrý deň, firma bola Dekorbeton, cen… @ismenefestalis Ďakujem za odpoveď😊Prosím Vás ,pamätáte si koľko vrstiev Vám dávali na podlahu?Lebo firma tvrdí 4 vrstvy,ale na internete som našla ,že sa dávajú dve🙈