Rovnaká dlažba v kúpeľni aj v predsieni

Profilova fotka
Ahojte, riešime s manželom tento problémik ;-) Dali by ste rovnakú dlažbu do predsiene (zádverie oddelené dverami od vstupnej haly do ostatných obytných priestorov) a malej kúpeľne - vstupuje sa do nej práve z presiene. Alebo je vhodnejšie tieto dve miestnôstky farebne oddelit rozdielnou dlažbou?
Odpovedať
@simsalabim Ak su izby male, rovnakou podlahou sa opticky zvacsia.
Odpovedať
jednoznacne rovnaka...my mame rovnaku dlazbu v predsieni, kupelni i kuchyni, WC, a to este rovnaku aj v kupelni na stene...
Odpovedať
tiez mame rovnaku v chodbe a malom WC, do ktoreho sa ide z chodby
Odpovedať
Profilova fotka
@simsalabim presne ako pisali kocky predomnou, opticky sa to zvacsi jednou farbou :-) My mame rovnaku dlazbu v vstupnej chodbe a hned i vo WC (nadvazuju na seba). V kuchyni, spajzi i kupelni. A v kupelni a WC su zaroven i na stene ako obklad. My mame lesteny gres svetlokremovy a je to vsetko pekne rozjasnene a kompaktne.
Odpovedať
rovnakú... načo by to bolo vlastne dobré tie dve malé miestnostky od seba farebne oddeliť?
Odpovedať
určite je lepšia rovnaká:)
Odpovedať
Profilova fotka
ĎAkujem :-) Tiež som za to, aby bola dlažba jednotná...takže teraz bude ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simsalabim ale nezabudni si zistit ci ta dlazba s ktorou zjednocujes tieto priestory ma dostatocnu oteruvzdornost - pri glazovanych - vacsinou kupelnový sortiment - seria obkl./dlazby do kupelne ma dlazbu v ramci serie nizsiu oteruvzdornost... kt. nie je vhodna do iných priestorov mimo kupelne... ak das dlazbu gresovu (ci celogres alebo gres s glazurou) - dbat na jej farebnost - aby sa hodila k vybranemu obkladu kupelne... my mame v chodbe inu dlazbu (farebne aj formatovo) ako v kupelni... :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?