Realizácia betónového poteru - západné Slovensko

Čaute, nemáte prosím niekto odporúčanie na realizátora betónového poteru, západné Slovensko, okres Malacky? Nechcem suchý poter a zároven by som ho chcel mať rovný a hladký.. Tak že či nenájdem niekoho, kto mal podobné požiadavky a dosiahol ich ;-) Vopred ďakujem za pomoc!
Odpovedať
Profilova fotka
potery MIPO
Odpovedať
Profilova fotka
Vygugli si poterari Trstice su tam asi traji partie a dve mi robili a vzdy perfektne. Teda ak myslis cementovy poter.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

Vygugli si poterari Trstice su tam asi traji part…
@wolodymyr, ďakujem. Neveril by som, že v jednej dedine môže byť toľko poterárov.. Našiel som 4 na pohľad solídne vyzerajúce partie, idem to obvolať.. Priznám sa Ti, že ani neviem ako sa to presne volá, lebo to čo nechcem je tiež z cementu a v podstate betónový, len teda trubky podlahového kúrenia neobtečie, len tak z ľahka obsype.. O pevnosti ani nehovorím.. Chcel by som "klasický betón", ktorý bude celistvý a trubky budú pekne obopnuté..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

potery MIPO
@mgx, ďakujem. Chalanisko žiaľ neznel, že by ten jeho poter bol liaty.. Neviem či som už z toho stavania prehnane cynický, ale znelo mi to, že do toho klasického suchého poteru kvôli mne pridajú trochu viac vody ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pat99 - poter urceny pre podlahovku nema pevnostne vlastnosti, je to betonova mazanina a suchy poter je presne to, co ti treba. Ak chces "liaty" cementovy poter, cena je uplne ina, zhotovitel je napr. MAXBETON. google mas, mozes hladat aj inych.... pridavat vodu do sucheho poteru je blbost...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?