Prosim Vas poradte akú podlahu dat do kuchyne?

Kuchynská linka je biela lesklá a tmavou pracovnou doskou aku dať podlahu a zástenu za linku? Dakujem
Odpovedať
ahoj.urcite nie bielu lesklu dlazbu.radsej matnu.
Odpovedať
Zdravim, urcite nieco "teplejsie", nakolko kuchyna posobi chladnym dojmom. Napr. dlazba, vinyl, plavacka s dekorom dreva...
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tam tiez dala nieco teplejsie bud tmavu podlahu alebo to drevo nejake
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ide dost o to, ci chces mat v kuchyni dlazbu alebo moze byt aj plavajuca :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja mam teraz drevené parkety- dám si ale do kuchyne matnú dlažbu ňieco takéto matne vo vzhľade prírodného kameňa: http://www.rako.cz/sk/produkty/random... Nedaj si moc svetlu ani tmavú, ináč sa nedocistis. Vynil sa časom hnusne osucha - parkety by dostali vo vlhkom prostredí zabrat.
Odpovedať
K takej modernej dlazbu, nieco v dreve. Svagor ma nieco podobne a vypada to dobre. On ma tmavu podlahu a velke obdlzniky.
Odpovedať
Profilova fotka
dlazbu za mojho pohladu, ale kludne ako ti aj vyssie vieraz pise nejaku "drevenu" popripade ked nie drevo tak nieco do hneda :) ale nie moc tmavu.
Odpovedať
Profilova fotka
bledohnedu dlazbu, popripade smotanovu
Odpovedať
tmavu dlazbu...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, do kuchyne by som odporučila dlažbu alebo vinylovú podlahu v dekore dreva. Poprípade laminátovú podlahu od Eggra - Aqua. Firma Egger vyvinula novú technológiu známu ako „ Aqua+“, čo je laminátová podlaha vhodná aj do kúpeľní a kuchýň. Podlahové krytiny aqua+ sú odolnejšie proti vlhkosti 5x v porovnaní s klasickou laminátovou podlahou. Chránené protišmykovým povrchom a obohatené o najnovšie dizajny dreva. Pri výbere dekoru a farby treba tiež zvážiť, či chcete zachovať minimalistický moderný dizajn kuchyne, alebo chcete aby kuchyňa pôsobila teplejšie, viac útulnejšie. Poprípade či ju chcete oživiť napr. zástenou za linku v nejakom vzore a farbe(napr. červená, al. štavnato zelená). http://www.benedoor.sk/kuchynske-zast...
Odpovedať
Profilova fotka
podlahu by som tam dal tmavu take nieco ako mas aj kuchynsku dosku
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?