Priehlbiny na laminatovej podlahe

V novom dome sme dali spravit majstrovi nivelizaciu a poklad laminatovych podlah. Uz po nivelizacii sme si vsimli nerovnosti v povrchu. Vraj mu pocas prace dosiel samonivelizacny material a musel ist dokupit - akoby to bolo robene na viacero krat. Jedna cast mu ocividne vyschla a nesla poriadne rozotriet, na co ale povedal ze je vpohode, ze sa to zbrusi. Polozila sa podlozka 3v1 a na to laminat. Vysledok je taky, ze mam pocit akoby mam pod nohami syr emental. Poprosili sme rovnakeho majstra o napravu, tak prisiel, niektore miesta rozlozil a znova zbrusil bruskou na beton, ale priehlbiny sa akoby len presunuli do inych casti (a to som ani neriesil rozne mensie nedostatky, ktore by som este vedel prekusnut) Da sa s tymto nieco este robit? Okrem teda radilkalneho riesenia, cele to rozbit a spravit na novo. Dakujem vopred za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
Rozobrat a zbrusit a znovu nivelak. Inak nepochopim ako je to mozne, mal som v dome na prizemi 100m2 jednu firmu na poter a kachlickar vyskal od radosti ako je to rovnucke.. na poschodi inu firmu tam uz som podlahy robil sam a tiez bol poter superrovny a v letnej kuchyni 25m2 tretia partia a radost lepit dlazbu. Spolocne mali iba to ze su z okolia DS , to znamena ze potery vedia robit iba madari, skratka to vedia perfektne.
Odpovedať
@smatt ako pise wolodomyr, bez rozobratia, brusenia a dalsieho nivelaku to nevyrovnas, od majstra ziadaj poriadnu opravu alebo peniaze naspat.
Odpovedať
Profilova fotka
Reklamovat!Ako moze vziat peniaze za taku robotu? Hanba, to by som si pozrel ako by to hned daval do poriadku a na jeho naklady.
Odpovedať
@zuzgun @smatt úplne súhlasím s zuzgun, samozrejmosť musí byť reklamácia, zaplatili ste nech to príde opraviť, nepôjde to inak ako písali vyššie v komentoch, len nanovo.
Odpovedať
@wolodymyr mne z trstic (ale to je asi GA) extremne zbabrali poter. o 2cm menej ako som zaplatil. 15mm prevysenie medzi max/min vyskou a nie je problem najst 8mm na 1000mm spad lokalne s tym ze majitel firmy tvrdi, ak je bublina vovodovahe medzi ciarami, je to OK! STN mu nic nehovori. majstrov jedine cez zmluvu, nikdy nie ustna dohoda na slovensku.
Odpovedať
Profilova fotka
@dusantt prekvapiveeee totiz jednu partiu som mal odtial ale ver ci nie na 2m vodovahu presne max na zapalku podlozit a to nemali ten zvukovy ci aky to je urcovac vysky ako dve zvysne partie
Odpovedať
Problem je v tom, ze polozena je uz kuch. linka. a vpodstate v dome sa uz byva. Od tohoto majstra budem ziadat o vratenie penazi, ale neverim mu uz natolko, ze by som to dal opravit jemu. Neviete mi poradit niekoho, kto sa tymto zaobera? Hlavne potrebujem vyrovnat podlahu na 2-3 miestach, kde je to fakt citelne... ostatne by sa dalo prezit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?