Prasknuta dlažba na chodbe

Zdravim mam taky problem dneska do rana mi na chodbe pred vchodovými dverami praskli 3 kocky dlzdy moze to byt sposobene ze vonku bolo -20° ??? Dlzba bola robena minuly rok lepila sa na povodnu dlzbu , a praskute kocky ani nebunia nic ze by boli zle podlepene ale pracuje dom ??? Dakujem za odpovede
Odpovedať
@luky525 Vonku alebo dnu?
Odpovedať
Profilova fotka
@luky525 pri dverách je dosť problematické zabrániť tepelným mostom. Tipujem ze vnuterne neboly mrazuvzdorne. Preto asi praskly.
Odpovedať
Bolo to vo vnutry , ano dlažba neni mrazovzdorna a presne na polku praskli no nic mozem vysekat a vymenit ich
Odpovedať
@luky525 Len ich nemen opat za rovnake lebo buduci rok ich budes menit znova.
Odpovedať
Sranda , vo vnutri a musi clovek pouzit mrazovzdornu dlazbu co sa tu nedozviem vsetko :) Asi pricina bude niekde inde , ked dnuka treba dat mrazuvzdornu dlazbu ;) Ale aby som pravdu napisal nevyznam sa do toho :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luky525 keď to budeš robyt tak vysekaj aj takú ryhu pri dverách. Šírku aspoň 5cm a do hĺbky koľko sa ti podarí, kludne aj 50cm. Napchaj tam styrodur alebo výplň PUR penov. Ono by bolo dobré to mat z vonkajšej strany čo najbližšie k dverám. Prípadne pod nimi. A tím zabrániť tepelným mostu . Keď tak hod foto ako to máš 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ked to je pri dverach tak to je mozne ze to vplyvom tych mrazov popraskalo, ak to budes menit tak ries hlavne inu dlazbu, lebo ak tam das opat tu istu tak to mozes robit kazdy rok ked pridu taketo teploty ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Úplná blbost aby dlažba v interieri praskla vplyvom mrazov vonku 😂. Sorry dievcata. Skor je pravdepodobne ze dvere su podbetonovane, bez dilatacie s vnutornym potetrom. Rozne materialy rozne pracuju. Odstranenim tej časti i povodnej dlažby zistíš skladbu podlahy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?