Poznáte výrobcov drevených schodov v okolí Targu?

Chcel som vás požiadať o radu, či nepoznáte nejakých výrobcov drevených schodov v okolí Targu alebo Jablonky. (nejaký link na stránku, alebo add.) Potrebujem pri prestavbe nové drevené schody (nie točené, radšej moderný dizajn). A v SR sa mi to zdá dosť drahé - zatiaľ som sa nedostal ponukou pod 2500 eur. príp. ak viete nejakého dobrého výrobcu v SR. Ďakujem. Peter, Detva
Odpovedať
@peterp Ahoj , my sem si dali robiť do rodičovského domu nové schodnice, robil nám to jeden pán s Podwilku to je za jablonkou, robil nám 32 schodníc a 2 podesty a vyšlo nás to cca 1000 eur, :-)
Odpovedať
@katuska24 -dakujem veľmi pekne za info :-) ak by bol nejaký kontakt na toho pána, tak budem veľmi vdačný.
Odpovedať
ja si tiez prosim kontakt
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska24 Nerobi ten pan aj nerezovo drevene zabradlia? Ak by si mala kontakt tiez by som bola vdacna
Odpovedať
@reka99 ahoj nie nerobí, iba drevené číslo zatial nemám dúfam že ho niekde najdem ešte ale manžel mi urbil takú mapku...
Odpovedať
@peterp ahoj tu je mapka, dufam že pomože skúsim ešte to číslo nájsť :-)
Odpovedať
@peterp @blesq @reka99 Posielam kontakt na toho pána volá sa Pytel Ignacy , Podwilk 241 tel: (0048 18 ) - 28-520-82 (0048) 791-586-086
Odpovedať
super, paráda. dakujem ti veľmi krásne za ochotu poslať mapku aj kontakt. Peter.
Odpovedať
dakujemeeeeeeeeeeeeee
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska24 aj ja dakujem velmi pekne !
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@katuska24 vsimol som si tvoj prispevok a tiez ma zaujal. Z akeho dreva vam ten pan robil nastupnice? Nevies pridat fotku tych schodov? Velmi by pomohlo...dik!
Odpovedať
Profilova fotka
@peterp ja som to riesil teraz. Ja som dal vyrabat za 1100eur lacneschody.sk su z Novej Bane .Ostatny mi davali ponuku na cca 2500 eur za ten isty material. Inac v Detve jeden vyraba skarovku takze material by si vedel zohnat lacno uz len stolara ale mozno by ti niekoho dohodil.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
http://galeriaschodow.pl/schody.html
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@reka99 @blesq @peterp Reagujem na diskusiu z pred roka ohladne schodov. Davali ste si nacenit alebo urobit u pana Pytela schody? Ako ste boli spokojny a aka bola cena? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@janickajanicka my sme nedavali nikomu takemu robit schody.
Odpovedať
@janickajanicka ja som si nakoniec zohnal dobrého majstra v Detve. Skúšal som rôzne ponuky, aj jeden Poliak mi naceňoval a nakoniec tento majster mi urobil za najlepšiu cenu ale samozrejme kvalitne! ;-) cenové rozpätie sa u mna pohybovalo od 2500-4500 EUR za schody a poliaci mi tiež nacenili takmer na 4000.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to tiež radšej neriskoval s poliakmi, oslovil som slovenského stolára stolarstvobaca (mal som odporúčanie od kamoša) a neľutujem...nemal som s ničím problém, schody nám urobil podľa predstáv, termín dodržala a aj cena bola prijateľná ;-)
Odpovedať
...davali ste si niekto robiť schody od inzeranta PRO "pepasino" ? Dajte nejaké referencie.....
Odpovedať
Profilova fotka
@box Dobrý deň, som tu zaregistrovaný len krátko, ešte som "nerobil" pre konkrétneho modrostrcháča. Možno Vám niekto nejaké referencie o mne pošle, ak sú zaregistrovaný na MS. Dúfam, že sa niekto nájde, zatiaľ som nemal zlé ohlasy, všetci boli spokojní. :-D Ak nájdem mailové adresy mojich zákazníkov, prepošlem ich.
Odpovedať
...dikes
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@box áno, mám ich čerstvo namontované od p. Košinára - pepassino...sú nádherné, aj si ich fotil do albumu, ja fotky z nášho domu nezverejňujem, ale ak by niekto chcel na e mail pošlem, boli točivé dosť zložité aj so skrinkou, ale p. Košinár si poradil, vyhral sa s nimi, sú výnimočné.
Odpovedať
@pepasino @pepasino aj my sme spokojní ;-) ĎAKUJEM!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@katuska24 zdravim, mozem poprosit o kontakt na pana co vam robil schody? Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?