Polievanie poteru

Zdravym strechaci chcem sa len opytat ze ci treba aj v takomto pocasi polievat poter?bol robeny 17.11.dakujem
Odpovedať
@martin25 mne dnes zaliali poter, betonovy, mam ho poliat zajtra a v sobotu, ze vraj treba dvakrat a dost
Odpovedať
@rasto7764 treba ho poluat ci staci pokropit s madarskou krhlou?
Odpovedať
@martin25 len pokropit krhlou
Odpovedať
@rasto7764 diky
Odpovedať
@martin25 ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Poter mali majstri prikryť fóliou.Hlavne nevetrajte nerobte prievan.Kropenie poteru ktorý nieje ukotvený o podklad pomôže ako mŕtvemu husle.
Odpovedať
@antonmesaros dobry tak netreba vobec polievat?
Odpovedať
@martin25 Ani múdry ujo goooogle nevie čo je to maďarská krhla 8-( ?
Odpovedať
Profilova fotka
@martin25 Najlepšie urobíte ak ten poter polejete a hneď prikrijete nikroténovou fóliou aspoň na týždeň.Ak už nieje neskoro.
Odpovedať
@antonmesaros Nemusite strasit. Mne robili cmentovy poter na terase vonku v oktobry ked boli cez noc do -1, beton nezakryli a nic sa mu nestalo. Nepolieval som ho ani vonku, ani vo vnutry a tiez mu nic nieje, ved je vysoka vlhkost. Uz je to vyse 3 tyzdne... Zakryt jedine ked prsi. Ale ked spravia potera a prsi na druhy den, nic by sa nemalo stat..
Odpovedať
@leilak1 ocom tocis niekto sa pytal co je krhla??
Odpovedať
@martin25 Nevieš čítať ? o maďarskej krhle predsa chcem vedieť čo to je za krhlu ...či je to nejaká malá alebo veľká krhla. Prečo zakladáš takú tému ? však sa tu píše všade koľko treba polievať poter. Jeden až dva krát a hotovo. Alebo je voda taká drahá keď to je také dôležité ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som na betonovy poter dal na druhy den cca 1500litrov na 115m2 poteru a zakryl maliarskou foliou a nachal pekne dusit 14 dni ale to nam robili v auguste a je bez chybicky :-D podklad pod poterom bol dokonale vodotesne upraveny takze bol ako v bazene
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird Pokiaľ sa týmto veciam nerozumiete tak neradte. Chcel by som vidieť ako by ste sa tvárili ak by na vás dotyčný podal žalobu keď mu potery na základe vašej rady popraská a povykrúca.
Odpovedať
omyl.
Odpovedať
@antonmesaros ja neradim, napisal som len vlastnu skusenost...
Odpovedať
Profilova fotka
betón pre vyzretie potrebuje vodu, musí sa udržovať vlhký.
Odpovedať
Profilova fotka
Potery v lete, poliate, prikryte co najviac vzduchotesne foliou. Ani trhlinka. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte davali my chlapi cementovy poter na podlahove kurenie a chcem od vas radu ci ho treba a ako casto poôievat a kolko dni po zaliati diky
Odpovedať
@jan45 Ahoj.Chcem od teba radu o polievani cementoveho poteru a co chcem vediet som pisala vyssie.diky.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 spočiatku, koľko nasaje, má byť vlhký, voda môže stáť, prievan nevadí. po týždni občas poliať (1x deň), potom si už vystačí so vzdušnou vlhkosťou. Predpis ale je udržovať vlhký 28 dní.
Odpovedať
@antonmesaros mne robili chalani cementovy poter na podlahove a bola som ho po dvoch dnoch poliat a teras kazdy den ale len jeden krat za den a okna mam na vetrackach den aj noc a zatial v poriadku tak hadam sa mu uz nic nestane a my ho nedvihne alebo v rohoch neskruti co ty nato mozem to tak mat a tak aj pokracovat v tomto postupe mesiac.dikes.
Odpovedať
@petka456 Suchy poter sa nepolieva ako betonova platňa. Prvy krat po dvoch dňoch o dva dni ešte raz a dosť.
Odpovedať
@ruren diky ale ja som nemala suchy beton ved to miesali piesok cement a davali aj vodu.mne robili poter v stredu v piatok som ho raz poliala a dnes som bola ho znova poliat a zajtra idem zas ale ja som ze ho musim kazdy den a aspon mesiac ved tu tak pisu a ze este ho aj prikrit igelitom ale ved ja to mam vo vnutri domu a nie vonku.tak neviem ako mam pokracovat lebo sa bojim az my nepopraska a aby my ho nezdvihlo ked bude moc such ale ak treba tak ako pises pre mna to bude len dobre aspon tam nemusim stale po robote behat ahoj
Odpovedať
@petka456 Ano davali aj vodu, veď bez nej by to nešlo, ale malo. Tomu sa hovori suchy poter. Mne robili v jeseni a vyslovne mi povedali tak ako som ti napisal vyššie. Tak som to dodržal a podlaha je idealne rovna. Prave na ňu lepim drevene podlahy.
Odpovedať
@petka456 Mne to robili v oktobri a neboli take teploty. Možno teraz by som to polial 4 x vždy po dvoch dňoch, ale nie viac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?