Podlaha okolo vstavanej skrine

Ahojte chcela by som sa opýtať ako ste riešili položenie novej plávajúcej podlahy okolo vstavaných skríň. Ideme starú dávať dole a pokladať novú, lenže problém sú tie skrine, či ich rozobrať alebo ako sa to dá riešiť iným spôsobom, žeby sa vo vnútri skrini ponechala stará podlaha. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Vstavana skrina sa da v pohode rozobrat. Len pozor pri spodnej liste ak je nalepena tak aby sa nezohla. Ponechanie starej je problem lebo bocnice alebo bocne listy su pred kolajnicou a bolo by staru podlahu cca 10mm vidiet.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme v panelákuv byte tak menili podlahu a starú sme vôbec nedali dole ani v skrini ani mimo. Novú podlahu sme položili na starú . V skrini vnútri sme na starú už novú nepokladali.
Odpovedať
Profilova fotka
@kuratko22222 aj to je riešenie. Spravili ste to tak v celom byte? Nevznikli ti nikde také schodíky? Vieš napríklad pri kúpeľni
Odpovedať
Profilova fotka
@hosmanikova Kupelňu sme tiež prerábali, tak sa to výškovo s dlažbou prispôsobilo. Žiadne schodky nevznikli
Odpovedať
@kuratko22222 na to som sa chcel inak spytat aj ja ale tak potom fajn. Podlahu ste kladli priamo na tu staru alebo ste medzi davali aj vlozku?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzuetka by som rozobral vstavanú skriňu, položil by som podlahu a potom ju zložil. Jasné, zaberie ti to viac času ale myslím že najlepšie riešenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@viktorbeniak To už neviem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?