Podlaha - dýhovaná vs. drevená, spoje priznané vs. nepriznané

Ahojte, vyberáme si podlahu do nášho domčeku, ale nevieme sa rozhodnúť, či zvoliť podlahu drevenú alebo dýhovanú, a či s priznanými spojmi alebo s nepriznanými spojmi. Máte niekto skúsenosti, čo si vybrať, prosím poraďte. Ďakujem.
Odpovedať
@ludka111 Ahoj, ked sa mozem spytat, ako ste sa nakoniec rozhodli? My si vyberame dyhovanu podlahu a este nepozname nikoho kto by ju mal polozenu? diky Zuzka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@suzabaca @ludka111 Ahojte taky se ted placame v podlahach =-) Poridily jste nakonec tu dyhovanou? Jak jste spokojene? Diky moc!!!
Odpovedať
My mame drevenu podlahu - dub bieleny, s priznanymi sparami po len po bokoch vyzera tak dlhsie, a je fantasticka :) Drevo ako podlaha zanic by som nemenila...prijemny pocit na nozky
Odpovedať
Profilova fotka
dyhovanu podlahu nebrat. Ma prilis tenku vrstvu dreva a lahko sa nici. Neodporucali mi ju 2 nezavisli podlahari. Mna tiez lakala, pretoze cena je vyhodnejsia ako pri drevenej. Rozhodne by som radsej sla radsej do lacnejsej drevenej, ale drevenej. My mame rovnako bielo olejovany dub 3 lamelu, co bol moj najvacsi kompromis, pretoze som chcela jednolamelove dlhe dosky, ale cena bola sialena. Kupovali sme vyse 110 m2. Drevo mame okrem kupelni vsade, rozhodne odporucam.
Odpovedať
Myslíte, že je lepšie dať len 2V drážku než 4V priznanú drážku?
Odpovedať
Profilova fotka
@cipi je to výlučne na Tvojej estetickej náročnosti. Mne sa páči 4V a práve včera som si ju aj kúpil na poschodie domu.
Odpovedať
Joj veď toto prírodokochanec...chcem aby to zväčšovalo priestor a pôsobilo čo najviac ako drevo a akosi neviem či to dosiahnem skôr tou 4v alebo 2v...ale tiež som predbežne rozhodnutá za 4v, tak hádam bude dobre.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?