Plávajúca podlaha v kúpeľni

Ahojte. Máte niekto reálne plávajúcu podlahu v kúpeľni? Ďakujem
Odpovedať
@22dodo22 opodlahach.sk, tú stránku robí jeden predajca Quickstep podláh a on má v kúpeľni buď vinyl alebo možno aj plávačku. Aký je na to dôvod? Ak, tak by som radšej vinyl.
Odpovedať
Plavacku, teda laminatovu podlahu na drevotrieske do kupelne v ziadnom pripade. Ale system plavacej podlahy na inom, nenasiakavom podklade sa do kupelne pouzit da, len treba dobre vybrat. Napriklad klick vinyl, kompozit
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. My mame v rodicovskej kupelni, kupelna ma 3x1,5m z toho sprcha 0,9x1,5 s posuvnymi dverami . Podlaha urcena do kupelne. Od 02/2021.
Odpovedať
@lenkito10 a žiadne problémy? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
V com konkretne? Sprchu mame s posuvnymi dverami, po dlzke 150 cm. Tam kde sa dvere posuvaju som nechcela dat spodnu listu, tak nam v tom stredovom "spoji" pretecie trochu vody na podlahu, co kobercek vsiakne. Obklad/kachlicky sa davali najskor, podlahu sme "vsunuli" pod, tusim zasilikonovali. Podlahu ulozil manzel, ono tych zopar lamiel, aj keby bolo treba vymenit, tak ich lahko vymenime. Saunu z kupelne (sprcharne) nerobime, sprcha + umyvadlo. Mame tam staly odtah a okno.
Odpovedať
Profilova fotka
@22dodo22 Plávajúca podlaha označuje spôsob položenia - tzv. plávaním, teda spojením klikovým systémom oproti lepeniu. "Plávačka" teda môže byť aj laminát, aj vinyl/SPC kompozit. Do kúpeľne teda vyberajte podlahu, ktorá nemá základ na HDF - keďže drevo nie je z podstaty 100% vodoodolné. Naopak, SPC nosná doska je vodoodolná a preto aj vhodná do kúpeľne. Naši zákazníci volia do kúpeľní najčastejšie Parador Basic 5.3, Classic 2070 alebo potom značku Afirmax LEGNAR, LEGNAR ULTRA.
Odpovedať
mna by skor zaujimalo, preco plavacku do kupelne? nie je to proste len zbytocny risk
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem si to celkom predstavit mat to v kupelni. Najma ked si vezmem kolko vody niekedy je na podlahe alebo ked sme mali pracku pokazenu a vytiekla voda z nej a neboli sme doma, pri dlazbe ziadny problem, ale pri takejto podlahe je to problem ako svet.
Odpovedať
@jankom7 takisto a ani si neviem predstavit, kto by si to daval a preco? ved existuju aj podlahy, ktore su vylucne urcene do kupelne. a ze by plavacka bola nejak viditelne krajsia, to sa mi tiez nejako nezda.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?