Plavacka - da sa upravit?

Profilova fotka
Ahojte. Polozil nam panko plavacku, ale mne sa to nezda. Tie diletacne skary su podla vas v pohode takto? Na niektorych miestach to je nie ani milimeter od steny. Da sa to spilovat uz ked je polozene? Druha vec je folia pod plavackou, nemala byt vytiahnuta na stenu? Mame tu striebornu. Kurenie je podlahove.
Odpovedať
@smajla27 Ahoj ja som tiez upravoval medzeri. Najlepsie to ide chvostovou pilou ale tou poskodis foliu a izolaciu. Druha moznost je rozobrat podlahu 😀 ale ked sa ti neoduva podlaha tak kasli na to. Mozno tam bola dobra fuga len sa to natiahlo.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirko1981 vdaka za odpoved. on tam mal tie cierne plastove koliky, lebo mam ich na fotke takze viem ze tam boli. Len ci sa to nenatiahne este viac ked sa zapne kurenie.
Odpovedať
@smajla27 ach, panko bol este vcera asi taxikar, tak si nasiel iny kseft... Ta dilatacia tam musi byt, spilovat sa to da napriklad multifunkcnym naradim. Ta folia uplne staci ak je natupo k stene, nemusi byt vytiahnuta... aj tak ju teraz tym pilovanim znicite.
Odpovedať
@gashtaan Ano da sa aj tym naradim. Ale ide to pomaly.
Odpovedať
@smajla27 Ked sa to zohreje tak by sa to malo podla mna zmrstit. Lebo plavacka do seba natahuje vodu aj zo vzduchu a vtedy sa roztahuje. Aka je plocha miestnosti?
Odpovedať
Profilova fotka
@mirko1981 no ona sa podla mna teplom rozpina skor. Lebo na vacsej ploche nam vraveli nechat vacsiu diletacku. Tato miestnost ma 17,5 stvorca.
Odpovedať
Moze byt nehadam sa. Jednoznacne upravit tie medzeri nech nebude neskor problem. Ked sa to pooduva bude neskoro.
Odpovedať
@smajla27 kup si multitool (napr. bosch serie pmf) a pozrezavaj si to, staci sa s tym trochu pohrat...
Odpovedať
Niektorí /hlavne tí čo nerobia len mudrujú o tom čo vyčítali/ sa tu za moju radu prekrižujú. Ale stačí aj malý hustý-jemný kotúč na drevo do karbobrúsky a pôjde to rýchlo spíliť. Pozor-práši sa bohate,takže len ak je izba prázdna a použiť kryt!!! A áno pílim s tým keď sa potrebujem dostať čo najviac ku kraju...
Odpovedať
zle položená podlaha, pánko by si to mal prísť orezať. Prečítaj si návod od výrobcu, že po celom obvode podlahy musí byť dilatácia cca 1 cm od všetkých objektov. Teplom sa podlaha zmenšuje, takže nemusí sa s tým nič urobiť, ale ja by som ju opílil, kým je prázdna miestnosť a nie sú lišty.
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite to orez uz som videl bubny na podlahe. Najvacsi problem je sirkova dilatacia ako dlzkova lebo ak narastie lamela 0.1mm do kazdej strany tak po dlzke je to 0.5mm no po sirke aj 1cm. Multifunkcne narasie je na to vhodne ked aj zarezes do poteru neublizis si. Napad s karboskou chce vela opatrnosti. Cisla su orientacne 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr vdaka, pustime sa do toho. Vcera sme to na kusku skusili, ide to fajin celkom takze sa s tym pohrame. Este jednu lamelu som nasla divnu, nejak zle zakliknutu, tu by som chcela vymenit. Vies mi prosim poradit ako na to? Urcite sa nemusi vyberat za to pol izby. Ci sa mylim?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@smajla27 mozno ju staci klepnut gumovym kladivom . popridade hakom na parkety a vacsim kladivom alebo na vedlajsiu v smyku doskocit naboso bez ponoziek ale to len hadam. Bez foto a umiestnenia viac neporadim.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?