Perovanie/ohybanie laminatovej podlahy 7mm

zdravim, po prerabke panelakoveho bytu po dvoch rokoch sa mi na jednom mieste v obyvacke zacala ohybat alebo skor perovat podlaha. Na pohlad to nie je vidiet iba ked na to miesto stupim tak podlaha peruje co doteraz nerobilo. Viete mi poradit cim by to mohlo byt sposobene. Pod podlahou je pena urcena pod podlahu a skary od stien boli davane cca 1,5 az 2 cm.
Odpovedať
@kire55 Zdravím, pruží to plošne alebo len konkrétna parketa pri spojoch? Aká hrubá pena bola použitá? Pokládku ste si robili sami alebo ju robil podlahár? Máte v obývačke rozmiestnený nejaký ťažký nábytok? Fotka priestoru s vyznačeným miestom pruženia by bola fajn. :-)
Odpovedať
@tarkett pruzi konkretna jedna parketa, hrubka peny uz si nepamatam:( robili sme si to sami... v obyvacke mame jedine jedalenky stol ktory je blizko toho miesta...a tazky nabytok jedine sedacka kedze oby stena je zavesena na stene...fotku zabezpecim
Odpovedať
Ak pruzi len jedna parketa, tak je mozne, ze bol nerovny podklad a "utrhli" sa zamky. Mozno parketari budu vediet ponuknut riesenie, ale idealne by bolo dorovnat podklad. Po obhliadke je lepsie sudit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?