ked sme si hladali majstra na prerabku nasho bytika, ocitli sme sa v zlozitej a nezavideniahodnej situacii - jeden majster nam odskocil od dohody v den, kedy mal nastupit.
my sme mali vsetky veci zbalene a zjednane nahradne ubytovanie, a preto sme rychlo zhanali noveho majstra.
narazili sme na p. Husara - velmi sympatickeho, mileho pana od Levic (Velke Kozmalovce), ktory nam dal serioznu ponuku, v ktorej sa pise aj o zarukach a odstraneni nim zavinenych poskodeni alebo chyb (ako absolutnu samozrejmost). seriozny, sympaticky chlapik nam vysiel v ustrety s terminom nastupu, a tak sme sa dohodli.
a tak sme prisli k osobnej skusenosti, bez ktorej sme pokojne mohli byt.
"preberanie bytu" vo finale prebehlo sposobom, ze p. Husar mal mimoriadne naponahlo ako vzdy a nemal cas pockat 1h na nas (bolo okolo obeda, ked nam necakane volal, ze skoncil a vsetko je hotove), pretoze clovek sa jednoducho nemoze z prace len tak zodvihnut a kedykolvek odist. kluce od bytu nam teda vhodil do schranky a odisiel.
na prvy pohlad samozrejme vsetko vyzeralo OK a tesili sme sa, ze sa konecne budeme moct nastahovat do vynoveneho, vysnivaneho bytika.
uz po 2 dnoch sme vsak zistili kopec veci, ktore boli sfusovane, odflaknute, poskodene...
nasa nova draha vana Kaldewei - komplet poskrabane dno
argument p. Husara - ja som si isty, ze sme to neposkodili! to tak iste bolo uz pri kupe, resp. pri prevoze.
kontaktovali sme vsak servisaka vani Kaldewei, odfotili sme mu poskodenie a on sa vyjadril, ze take nieco sa mohlo stat len nespravnym pouzitim
p. Husara sme teda navela navela presvedcili, ze nam vanu na vl. naklady vymeni.
vymenil. (s tym, ze nam poskodil stenu a ulomil nam nieco na ovladani odtoku, lebo to uz dobre nedrzi) a s tym, ako neustale opakoval, ze keby bol hajzel, tak sa s nami o tom nebude ani bavit! ale kedze on je seriozny, tak prejavil dobru volu.
napokon z neho vypadlo, ze jeden z jeho tymu, co u nas pracovali, sa mu priznal, ze pravdepodobne svojim pocinanim vanu poskodil on.
vraj ho vyhodil. fajn, ale pri prilezitosti robenia obkladov na vani, na ktore sme cakali dalsie 2 tyzdne (uz 3 tyzdne sme zili v rozburanom byte), znovu zacal pesnicku, ze ta vana mohla byt taka uz pri dodani.
poskodeny novy nemecky radiator - detto
reakcia = detto, p. husar nenesie za nic taketo predsa zodpovednost
steny, ktore sme si dali vyrovnat a vymalovat, su krive a flakate, akrylove ukoncenie dlazbovych soklov popukane....
reakcia - tlacili ste nas s casom, nemozete ocakavat, ze budu vysledky take, ako keby sme na to mali dostatok casu.
napokon sa vyjadril, ze nam to opravi, ale kedze sme videli, akym tempom p. Husar opravuje veci a co nam popritom moze este znicit (vid vana a obita stena), povedali sme si, ze si vymalujeme aj vyspachtlujeme sami.
podlaha sparovana zn. Mapei - farebny odtien karamel = vysledok: spary su biele
reakcia - to neviem vysvetlit, moja chyba to nie je, iste za to moze sparovacia hmota
rovnaka dlazba + sparovacka je pouzita i v satniku a vyzera uplne OK, cize sparovacou hmotou to nie je
reakcia - neviem si to inak vysvetlit, museli ste si tu sparovku jednoducho zaspinit
poskriabane dyhove dvere
reakcia - to ste tak uz mali
dalsia reakcia - osmirglujem vam to a natrite si to diavou (aj to spravil, samozrejme, diava sa vpila a flaky po osmirglovani zostali)
dalsia reakcia - kupim vam nove dvere, videl som taky rozmer za 30 eur
ked som sa ho spytala, ci mi chce ponuknut foliovane dvere ako nahradu za dyhu, jednoznacne tvrdil, ze toto nie je dyha
napokon doniesol lazuru mahagonovu a natrel nam nou dvere.
laminatova podlaha dopadla rovnako neslavne - vidno vela (asi 16) lamiel, ktore maju ocividne vyskove rozdiely.
spytala som sa, preco to pokladal, ked videl, ze je podlaha zla, ze kazdy normalny clovek by nas upozornil hned ako by videl problem...
reakcia - ja som vam polozil taku podlahu, aku ste si kupili. ked ste kupili smejd, ja za to nemozem.
podlahu sme reklamovali, uznali nam sice vadu podlahy a vyplatili za nu peniaze, ale neuznali nam uhradu za naklady pokladky podlahy.
ziadala som p. Husara o polozenie novej podlahy bezplatne, co nam odmietol, lebo on nenesie zodpovednost ani za tuto vec.
upevnenie list laminatovej podlahy komentovat ani nema zmysel, pozrite si album "praca p. Husara".
nova sprchova ruzica od hansgrohe (45-50 eur) - poskodena
reakcia - vysmial ma
poskodene vypinace nema zmysel uz ani spominat (nastastie, len 3 ks - samozrejme, tiez to sme tak uz mali predtym...
zial, celu pracu sme panovi Husarovi vyplatili. dlzime mu poslednych 100 eur za material, ktory pre nas kupil a pouzil. tie od nas samozrejme, neuvidi a nas tych 100 eur samozrejme neodskodnuje...
na zaver vam chcem dat do pozornosti este zopar postrehov z obc. zakonnika:
§ 637
(1) Ak má objednávateľom dodaný materiál nedostatky, ktoré
bránia riadnemu vyhotoveniu diela, zhotoviteľ je povinný na to
objednávateľa bez zbytočného odkladu upozorniť. Rovnakú povinnosť
má zhotoviteľ aj vtedy, ak objednávateľ žiada, aby bolo dielo
vykonané podľa pokynov, ktoré sú nevhodné.
(2) Ak objednávateľ napriek upozorneniu zhotoviteľa trvá na
objednávke, zhotoviteľ môže od zmluvy odstúpiť.
§ 645
(1) Zhotoviteľ zodpovedá za vady, ktoré má vec zhotovená na
zákazku pri prevzatí objednávateľom, ako aj za vady, ktoré sa
vyskytnú po prevzatí veci v záručnej dobe. Rovnako zodpovedá za
to, že vec má vlastnosti, ktoré si objednávateľ pri zákazke
vymienil.
(2) Zhotoviteľ zodpovedá za vady vykonanej zákazky, ktorých
príčinou je vadnosť materiálu dodaného objednávateľom alebo
nevhodnosť jeho pokynov, ak objednávateľa na vadnosť materiálu
alebo nevhodnosť jeho pokynov neupozornil.
§ 646
(1) Záručná doba je 24 mesiacov.
(2) Pri veciach, ktoré sú určené na to, aby sa užívali po
dlhšiu dobu, ustanovujú osobitné predpisy záručnú dobu dlhšiu ako
24 mesiacov; záručná doba presahujúca 24 mesiacov sa môže týkať
i len niektorej súčiastky. Zhotoviteľ je povinný vydať
objednávateľovi záručný list s vyznačením záručnej doby.
(3) Pri zhotovení stavby je záručná doba tri roky. Vykonávací
predpis môže ustanoviť, že pri niektorých častiach stavieb môže
byť záručná doba kratšia, najmenej však osemnásť mesiacov.
§ 648
(1) Ak ide o vadu, ktorú možno odstrániť, je objednávateľ
oprávnený požadovať bezplatné odstránenie vady. Zhotoviteľ je
povinný odstrániť vadu bez zbytočného odkladu.
§ 649
Práva zo zodpovednosti za vady sa musia uplatniť u zhotoviteľa
v záručnej dobe; inak práva zaniknú. Čas od uplatnenia práva zo
záruky až do vykonania opravy sa do záručnej doby nepočíta.
Zhotoviteľ je povinný vydať objednávateľovi potvrdenie o tom, kedy
právo uplatnil, ako aj o vykonaní opravy a čase jej trvania.
odporucam precitat si celu stat obcianskeho zakonnika tykajucu sa zmluvy o dielo, ktora sa povazuje za uzatvorenu aj ked je len ustna.
v kazdom pripade odporucam platby za sluzby uhradzat bezhotovostne, prevodom na ucet zhotovitela.
p. Husar reagoval na moje slova ohladom mojich prav vyplyvajucich z obcianskeho zakonnika s ironickym usmevom, ze kludne ho mozem zalovat, bude sa to tahat 20 rokov a nic z toho nebude. tento nas posledny rozhovor mam nahraty.
p. Lubos Husar pouziva niekolko telefonnych cisiel, v pripade zaujmu o jeho sluzby Vam rada poskytnem vsetky kontakty, ktore mam.
je uz neskoro, fotky zverejnim cez vikend...
@chrobaak ..ak som na tebe neprimerane reagoval..OMLUVAM SA...ani vo sne by ma nenapadlo ze niekdo to moze az tak sfusovat..ma som jednookeho a jednorukého majstra a robil lepsie... :-) ...to bol fór.jedno je mi ale záhadou..tá práca musela trvat aspon 2 týždne.To ste tam priebezne nechodili?Lebo uz po 2-3 dnoch by bolo vidiet ze nieco nie je s nim v poriadku..napr. to ulozenie dlazby, alebo otvor na radiator v obkladacke..to mohlo byt signálom
@pr@chrobaak musím aj ja uznať, že ten chlap vie perfektne fušovať.... je v tom skrátka dobrý :-D, i keď presvedčiť sa o jeho umení na vlastnom nie je nič pozitívne... nemením názor však na zálohy, pozerám sa na to z hľadiska zamestnávateľa..... osobne mám ťažké skúsenosti s oravákmi, po určitom čase u mňa to majú ťažké zo zákazkami a pritom priateľka je z Oravy...
@chrobaak sucitim s tebou.... my sme akurat dnes vyburali sadrokartonom oblozeny geberit a uz bol aj okachlickovany... v oboch kupelniach... nas majster to zasa urobil tak ze sa tam nedala pripojit wc misa.. a ani bidet...
urobime si to uz samy tak ako sme chceli povodne...
@chrobaak je mi ľúto čo sa vám stalo a žiaľ toto je slovenská realita. keď počúvam ľudí, ktorí stavali, alebo rekonštruovali, tak väčšina má zlé skúsenosti. to svedčí o profesionalite slovenských majstrov.
česť tým serióznym. je ich tak málo...
som zvedavá čo budem môcť napísať ja, keď začneme.
@finslužby vidíš, ja mám známeho, ktorý mal jediných poriadnych majstrov práve z Oravy.....
"z pohľadu zamestnávateľa" - nerozumiem. mám to chápať tak, že platíš svojim zamestnancom zálohy vopred =-) ? ale nie, ty si to myslel asi tak, že berieš zálohy vopred od zákazníkov. však?
@pr nemusis sa ospravedlnovat, toto je internet a ludia su rozni. niektori mozno zvelicuju, ale moj pripad to (ako vidis) nie je.
k zvysku tvojho prispevku ta odkazujem k mojim reakciam pri fotke c. 69. :-)
@tyli ako som písal, nepodnikám v oblasti stavebníctva, aj keď mám na to živnosť :-D - ale ako zamestnávateľ beriem do úvahy, že ak pošlem človeka robiť niekam, automaticky mi tým vznikajú náklady, či už na spotrebnom materiály (vždy sa niečo nájde) , náklady na dopravu, resp. prevádzkovej réžie okolo zamestnávania (napr. BOZP, telefonovanie, internet)... preto osobne nie som proti zálohám, lebo viem, čo ma stoja mesačne zamestnanci a sú to vysoké sumy - až vtedy si častokrát človek uvedomuje, že ľudská práca nie je lacná, navyše keď vidím, koľko peňazí ide z výplat kam do fondov.... a pokiaľ sa pýtaš na zálohy, tak v prípade potreby sa vyplácajú, ale nie som priateľ tohto postupu - spôsobuje to niekedy rošambo v účtovníctve...