Odpoveď na príspevok od freel86f8:
Pri priprave pokladky laminatovej podlahy som nar… @freel86f8 prakticky kazdy vyrobca nivelizacnych zmesi ma rychlu opravnu zmes a znes na lokalne vyrovnanie nerovnosti . Bezne ich maju v ponuke v predajniach stavebneho materialu . Urcite vam spravne poradia a predaju vhodny material .Odpoveď na príspevok od freel86f8:
Pri priprave pokladky laminatovej podlahy som nar… @freel86f8 Diamantový brusný kotúč na betónové plochy, flexa, odsávanie,... a ideš ! 😁Odpoveď na príspevok od parkett_mann:
@freel86f8 prakticky kazdy vyrobca nivelizacnych … @parkett_mann dakujem za odpoved, skusim sa poradit v specializovanom stavebnictve, nevedel som ze kazdy vyrobca ma aj taketo produkty. Pozrel som Baumit a hned som narazil na Baumit Baumacol Preciso Speed co by podla technickeho listu mohlo vyhovovat. Sice by som preferoval produkt ktory netreba namiesavat, ale taky asi nebude 🙃.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Nepises ci mas jamu alebo hrb. Je to dost podstat… @wolodymyr hrb by som samozrejme nejakym sposobom zbrusil. Ide o to ze mam 8mm spad na 2m dlzke priestoru, potom uz standardne 0-2mm na 2m co je v poriadku.Odpoveď na príspevok od petersd:
@freel86f8 Diamantový brusný kotúč na betónové p… @petersd povrch je sadrovy.Odpoveď na príspevok od freel86f8:
@petersd povrch je sadrovy. @freel86f8 No a?... Ten istý kotúč.