Obsita hrana koberca miesto kobercovej listy (na stenu)

Dobry den, Mate niekto ukonceny celoplosny koberec kobercovym pasom, ktory ma obsitu hranu? >>> http://www.koberce.sk/images/catalog-... Miesto kobercoveho pasu vlozeneho do kobercovej listy? >>> http://www.hiric-shop.cz/fotocache/bi... Mate v albume foto kde je to vidiet? Dopocul som sa o tejto moznosti, ale nikde som to v reale nevidel. ====================== Pre co by ste sa s odstupom casu rozhodli? Opat obsita hrana alebo biela lista do ktorej sa vklada koberec? Dakujem. Alpha
Odpovedať
To prve sme mali kedysi,uz davno pradavno a robili to priamo tam kde sme kupovali koberec. A bolo to fajn. nakolko nemali sme rovne steny v byte, lepenie sme si netrufli, aby nech sa to neodliepa :) Osobne mne tie pasy na stene evokuju kancelariu :) kde sme to vzdy tak mali.
Odpovedať
Profilova fotka
@alpha koberec s obsitymi hranami by mal pekne doliehat k stenam a ak ich mas krive, nemusi ti koberec dobre doliehat a nevyzeralo by to pekne. My to mame jednoducho vyriesene bielymi parketovymi listami, vyzera to uhladene a su skryte nedostatky. Nad touto moznostou ste neuvazovali?
Odpovedať
@len.petra Dakujem za odpoved. Moje steny su trosku krive, takze dakujem za pripomenutie tohoto aspektu. Uz som medzicasom u znamich videl aj tie obsite koberce. Asi stale preferujem tie biele listy. Co sa list na tvojich fotkach tyka, nevedel som ze nieco take existuje :) Nakoniec som to videl aj tu v BA v jednom obchode s kobercami. Vizera to elegantne, ale nieje to to IMHO prakticke t.j. nechrani to stenu od suchancov sacej hlavy vysavaca pri vysavani.
Odpovedať
@len.petra "nechrani to stenu" myslel som to inak. Stenu to chrani, ale suchance od vysavaca musi byt vydiet na tej bielej liste ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@alpha je mozne, ze casom sa vysavanie na listach prejavi, zatial ich mame ako nove.. Zalezi urcite od kvality materialu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?