Môže sa plávajúca podlaha nalakovať?

Prosím Vás,môže sa plávajúca p odlaha nalakovať??Má niekto takú skúsenosť?Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim, laminatove plavajuce podlahy urcite nie, . inak vymena bude urcite lacnejsia ako brusenie a lakovanie starej podlahy, ak mate este nejake otazky tak ma kontaktujte ,Pekny den :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mamina61 sú nátery na údržbu laminátu.
Odpovedať
@intero Ďakujem za odpoveď.Dávali sme plávajúcu podlahu do kuchyne a chodby.Nemali sme skúsenosť,tak sme si nechali poradiť.Chceli sme imitáciu dreva.Pani v obchode hovorila,že ju má,je pekná a je s ňou spokojná.V obchode pod neonom sa mi zdala OK,ba aj doma pod svetlom.Ale na dennom svetle sa mi nepáči,je šedivá,ba ešte aj vrzga.Som z toho zúfalá,ale,čo už teraz.?Neni to sranda pustiť sa znou do novej... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Je to otazka niekolko stovak eur samozrejme a 2-3dni prace, no laminatove podlahy niesu urcene na brusenie a malovanie , natery su ale nie na zmenu farby. niekedy to inak vyzera v obchode , inak v konkretnom priestore a vcelku :( casom si mozno zvyknete a nebude vas to trapit
Odpovedať
@mamina61 Usudzujem z toho co pisete, ze sa jedna o laminatovu plavajucu podlahu. Na to by som lak urcite nedaval. Jednak je priesvitny, co vam farbu nezmeni a jednak je urceny na drevo nie laminat-plast.
Odpovedať
Profilova fotka
@mamina61 to vrzganie vam robi celoplosne ? alebo nejake miesto ?
Odpovedať
@intero neni to celoplošne,najviac v malej prechodovej chodbičke.Podlaha neni jednoliata,sú medzi kusmi škáry,akoby tmel..
Odpovedať
@intero ďakujem za povzbudenie,máte pravdu,stojí to eurá a čas,ale nejak sa mi nedarí zvyknúť.Budem asi musieť,len keby aspoň nevrzgala.
Odpovedať
Profilova fotka
mamina61 je to ta podlaha co ma medzi kusmi este drazku ? ak spravne rozumiem ? ak ano tak to je len dizajn , vrzganie bude suvisiet s nerovnym podkladom pod podlahou, v chodbach je to najcastejsie, kedze tam sa prechadza - da sa povedat po tej istej stope :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 rokoch

Odpoveď na príspevok od intero:

Zdravim, laminatove plavajuce podlahy urcite nie,…
@intero. Pekný deň prajem. Vie mi prosím niekto poradiť? Kúpila som novú laminatovú . podlahu. Je na povrchu drsnejšia ako sa zdala v predajni. Potrebovala by som nejakú povrchovú úpravu. Len neviem či zvoliť lak, vosk.... alebo niečo úplne iné. Podlaha ja nová, nieje lepená. Potrebujem ju upraviť, aby bola hladšia, môže byť aj lesklejšia. Poraďte mi prosím. Ďakujem 😉
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od matikotuka:

@intero. Pekný deň prajem. Vie mi prosím niekt…
@matikotuka A čítala si diskusiu? VeĎ hore máš napísané, že laminátová podlaha má povrch s finálnou úpravou. Tam už žiadna iná vrstva laku sa nedáva. Všetko čo dáš, sa môže miestami olúpiť a bude to vyzerať ešte horšie. Ak sa ti nepáči povrch, tak si radšej kúp inú, s iným povrchom a vymeň ju.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?