Moze pruzit anhydridovy poter pri stenach?

Chcel by som poprosit o vas nazor: pred 3 mesiacmi mi robili anhydridovy poter o hrubke 3cm je pod nim 7 cm podlahovy polystyren (mame klasicke radiatory nie podlahove kurenie) teraz som si vsimol ze popri stenach mi poter pruzi ked nanho stupim asi 2-3mm je to normalne alebo to treba riesit? na poter pojde plavajuca podlaha dakujem za reakcie.
Odpovedať
Neni som odbornik ale za 5minut som pozrel na googli zopar technickych listov ale minimalne pozadovali 3,5cm optimalne mali pisane 4, aku hrubku poteru ti hovorili ze spravia?ja mam sice cementovy ale ked nahodili vsade vysky tak mi povedali medzi kolkymi cm sa bude pohybovat vyska poteru. moze sa stat ze miestami nebudes mat ani vysku 3cm. Skoda ze si zadal otazku. Neni som odbornik ale na tvojom miste by som to reklamoval
Odpovedať
Profilova fotka
3 cm ti pri stene urcite pukne..., lebo ked sa urobi tzv.. 3 cm.., tak je niekde aj 2 cm....... to kto ti poradil 3 cm...??? xceli ste usetrit.....??? :) mozno ani podlahovy polystyren ste nedali.. riesenie..: nechodit pri stenach......, len po strede a aj to len po jednom,... 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?