Môže ísť mrazuvzdorná dlažba na podlahové kúrenie?

poradte je to blbost alebo realita?......
Odpovedať
Profilova fotka
My sme jednoznacne na podlahové kúrenie dali dlazbu.Cez zimu ide príjemné sálavé teplo od nôch a cez leto je to príjemné chladivé.Podla mna je to najideálnejsie. :-)
Odpovedať
ano jasne aj ja chcem dlazbu ale pan pokladac ma prehovara ze musi byt mrazuvzdorna.....co sa mne zda divnee
Odpovedať
@94 - to je uplna hovadina, ze treba mrazuvzdornu. Ved ked bude mraz, tak sa tam bude kurit. By som sa ho spytala na dovody preco mrazuvzdornu.
Odpovedať
@marthiana aj my plánujeme dávať dlažbu,ale nás odhovárajú vrej je v lete a keď sa nekúry studená.Akú máte lestenu či matnú?
Odpovedať
Profilova fotka
@94 ak si pobehas predajne s dlazbami, zistis, ze vacsina tych dlazieb je mrazuvzdorna ;-) bola tu niekde tema o gresových dlazbach (matnych, ci lestenych) - a tie veselo vsetci davaju do interieru - a pritom je to mrazuvzdorna dlazba... podla mna je uz malo dlazieb kt. mrazuvzdorne nie su... ide o to z coho je dl. vyrobena... gres je material mrazuvzdorny a keramika nie je mrazuvzdorna (najma obklady do kupelni ci kuchyn su z tohto materialu a aj dlazby z kupel. sortimentu). pri vybere dl. do priestorov (mimo kupelne) treba pozerat na ich vlastnosti ako je oteruvzdornost!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Celcer má pravdu, vlastne ten gres je mrazuvzdorný. Výhoda gresu v interieri je ze je najtvrdsí a v exterieri je aj mrazuvzdorný.Aj ja som si myslela,ze to bude studené,ale na moje prekvapenie to bolo cez leto príjemné.Aj tak chodíme v papuciach a v pohode...Dolu v dome sme dali matnú a hore dávame lapovanú.Moja mama má lesklú a vsetky lapance a chodidlá,slapaje sú tam vidiet.A tie lízance ked to umýva.Brrrrr ja teda nechcem lestenú. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?