Máte dlažbu Opozcno Terra Gres?

Prosim o prispevky s Vasou spokojnostou, resp. vyhradami pri dlazdeni a uzivani tohto typu v dome..chceli by sme ju kupit do chodby a na obklad schodiska. Cenovo vychadza dobre, no neviem, ako sa s nou manipuluje pri orezavani, ci je lamava a tak..A ako sa udrzuje v beznej domacnosti, lebo sa mi vidi, ze je dost zrnita akoby pieskova. Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
je to urcite od Opoczno? nenasla som na ich stranke tuto seriu dlazieb... inak gresove dlazy su najtvrdsie... takze klasicka rezacka ako na obklad napr. do kupelne- klasicky keramicky... nebude stacit. a aky format ma ta dlazba? inak na mna posobi ako klasicky sortiment gresovych tchnickych dlazieb - vacsinou pouzivaných na schodiska skor do bytovky ako do rodinneho domu...
Odpovedať
ano cerler- inak ahoj:-) ...aj na mna tak posobi..je to technicka dlazba..lenze k nim sa predavaju aj schodovky za vybornu cenu, pricom od inych vyrobcov schodovky a sokliky a tak..su o hooodne predrazene..rozmer ma 30x30, a nie je moc hruba, takze neviem, ci by ta rezacka nestacila..ale udavaju ju ako gres..hm..Ze je od Opoczna som nasla len tak, ze som vygooglila "terra gres"..niekde mi to vyhodilo ze je to od nich. ale polska dlazba je to na 100%.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?