Laminátové podlahy Quick-Step

Nakoľko práve potrebujem riešiť podlahy v rodinnom dome, chcem sa spýtať tých, ktorí majú laminátové podlahy Quick-Step, rádovo v tých nižších cenových reláciách - Classic, Cleo a pod., na vaše skúsenosti s nimi, ako ste s nimi spokojní, na čo si dať pozor, či by ste si ich znovu kúpili, čoho sa vyvarovať a podobne. Sú teraz v akcii, takže vážne zvažujeme ich kúpu. Ďakujem veľmi pekne za váš čas a názor.
Odpovedať
@viera321 Mam classic vo vsetkych izbach. V obyvacke este dokonca v tensej verzii 7mm a tam bola kladena len cez 2mm mirelon na povodne, nie uplne rovne lino. A ziadny problem ani po 6 rokoch. V izbach mam uz 8mm, jednu izbu som musel rozobrat koli poskodenej parkete, a tu chcem upozornit na podlozku. Urcite sa vyhni podlozkam z extrudovaneho polystyrénu (XPS) napr toto https://www.parkettstore.sk/shop/podl... alebo stralon atd. Mal som tam 3mm a po 3 rokovch nie velkeho zatazenia sa ta podlozka pod parketami zlisovala na 0,5mm a rozpadla na prach. Lepsi je obycajny mirelon , alebo potom doplatit za nieco aspon taketo https://www.parkettstore.sk/shop/podl... . Teraz uz classic robia aj vodeodolne , tj, asi je nejak inpregrovana hrana/sprara, na mojich to este nebolo. Takze musim davat vacsi pozor na zabudnutu rozliatu vodu a podobne. Ale urcite by som ich kupil znova vyzera super a nieje s nou ziadny problem. Creo som tiez rozmyslal ale isiel som do classicu v tej dobe lebo creo tusim malo len 6mm uz neviem(teraz ma uz 7), a na classic vyzeral povrch lepsie.
Odpovedať
Classic je uplne ok. V akcii sa bezne predava za 12-13€
Odpovedať
@marek_k Ďakujem veľmi pekne za tvoj príspevok, v ktorom si sa podelil o skúsenosť s podlahou 🙂 Inak, niektoré mi pripadajú ako surové drevo, bez povrchovej úpravy, škoda, že nemajú väčší výber farebných odtieňov, ale za tú cenu, čo by človek chcel 🙂. ešte raz vďaka.
Odpovedať
@bigjamajko Ďakujem za príspevok 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@bigjamajko mohol by si mi prosim pekne napisat kde zozenies classic za 12-13€? Hladam to po nete druhy den a najlacnejsie co som nasiel bolo 18€
Odpovedať
Profilova fotka
@majk_m uz nikde, to bola akciova cena 2015-2020 v zime (januar-marec). Teraz je bezna cena za classic 19-21e, akciova 18e. Ak mas moznost tak kup, na 12-13e to uz nepojde... Ak mas cas, skus pockat do feb-marca.
Odpovedať
@majk_m na jesen mava vyrobca celoslovensku akciu. Ja som kupoval v Linotexe.
Odpovedať
Bohuzial do buducej jesene uz cakat nebudem moct 😞 😀
Odpovedať
@majk_m pozeram, ze tuto jesen uz to aj tak bolo drahsie https://www.parkettstore.sk/akcia-vod...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?