Laminátová podlaha Dub Atacama z Merkury Market

Ahojte strecháči, čo si myslíte o tejto podlahe? Je kvalitná? Všimla som si dávnejšie, že viacerí ju máte, bola by som rada keby ste sa podelili o skúsenosti. Veľa ľudí vraví, že z MM radšej nebrať(vraj niečo padne a hned je tam dierka alebo niečo) tak by som rada vedela Váš názor. Druhá možnosť čo som si vybrala bola od Egger. Ďakujem pekne za každý názor a radu :)
Odpovedať
Tých veľa ľudí chodí doma ešte po kobercoch zo socializmu.Kúpiš v slovenskom obchode aj tak poľskú podlahovku ale budeš mať spokojný spánok?Kvalita závisí aj od ceny,risknem v kľude plávajúcu za 7€ m2 z MM ako za ,,kvalitnú" 30€ na Slovensku v IKEI tiež z Poľska.Ale k otázke,máme 18 ročný dom,podlahy,obklady,dlažby všetky z Poľska a teraz chválabohu sa tam netreba terigať a rovno kúpim čo treba v MM.Skrinka pod umývadlo kúpená v KIKE,rozbalená z krabice a kuk!?...poľský návod.
Odpovedať
Ukladal som teraz podlahy Egger a z MM Kronopol ,,predavaju ju pod svojou značkou Parquet Mercado ,rozdiel v cene cca 4,50 no v kvalite velký.Čo sa týka ukladania nedá sa ani porovnat a druhá vec čo ma zarazila ,tie poské po odbalení dost zapáchali.Dúfam že sa to časom vyvetrá
Odpovedať
Profilova fotka
@sisa763 Nejdem hodnotiť kvalitu a sortiment. Ja som za podporu slovenských obchdoníkov. Rakušan kupuje v Rakusku u rakušana :)
Odpovedať
tak Kaindl (ten dub atacama z MM) by ma vyšiel 8,5 E/m2.. je teraz akcia, a egger 12e takže čo sa týka sumy to nie je zas tak strašný rozdiel. a myslím, že aj jedno aj druhé je Rakúska značka, nie polská či?
Odpovedať
Profilova fotka
@sisa763 Kolekciu Eggeru ktorú máme v ponuke my je vyrobená v Rakúsku
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?