Klasická drevená dlážka v byte

Profilova fotka
Zdravim, rekonstruujeme a nadstavujeme stary tehlovy byt a chceli by sme mat klasicku drevenu dlazku z dlazkovice z cerveneho smreka Teda nie "plavajucu" naklikavaciu drevenu podlahu. Mame vybratu staru podlahu vratane skvary do hlbky cca 13 cm. Ako zlozit podlahu, aby bola dobre odhlucnena, nerobii sa v nej spary. Treba betonovy poter? Mate niekto skusenosti s takouto realizaciou v byte? Dakujem za kazdu radu a inspiraciu.
Odpovedať
ak je to na poschodí netreba betonový poter ani hydroizoláciu stačí polystyrén, spáry sa budú robiť vždy,hlavne pri kúrení tomu nezabrániš,preto sa robí plávajúca,aj ked je podstatne drakšia
Odpovedať
@cinnamon neviem sice, ako sa to robi v byte, ale ak nechces mat spary, tak musis mat velmi dobre vysusenu dlazkovicu.. :-) My mame v celom dome a ta, co bola kvalitne vysusena sa uz viac nezosusila, je stale krasna, ziadne spary.
Odpovedať
sused má tiež takmer vo všetkých izbách drevenú podlahu a nebol žiaden problém s tým, že by musel robiť potery. Len podľa toho akú máš hrúbku, by si si mala dať pozor na to aký rošt budeš dávať. Teda ak dávaš. Na odhlučnenie napríklad ten polystirén je dobra riešenie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?