Je vhodné na točivé betónové schody položiť plávajúcu?

Mame betonove schody a nevieme sa rozhodnut ci dlazbu,alebo plavajucu podlahu.Najlepsie by boli asi z dreva,ale na tie momentalne nemame,tak ak mate niekto nejaku skusenost,tak mi nieco napiste.dakujem!
Odpovedať
plavacka je podla mna smyklava ...
Odpovedať
Profilova fotka
Drevo vás vyjde lacnejšie ,ako dlažba.U dlažby je drahá pokládka + je nutné použiť drahé lišty.
Odpovedať
Z plavacky budes mat vela odpadu, budu tam male kusky ktore budu nachylne na odlepovaniesa, ako bolko spomenute drahe listy.....plavacka bude drahsia ako drevo.
Odpovedať
Profilova fotka
dlažba asi nie je studená a ak plánujete v budúcnosti drevo tak by ste sa jej zbavovali horšie. kamarátka má plavajúcu a je spokojná a vypadá to fajn. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dlažba a plávačka vyjde drahšie ako drevo? To je čo za blud. Uvediem približné ceny za 1m2 len za materiál: drevo-120e, dlažba 30e, plávačka 15e. Ja by som dal na Vašom mieste plávačku a potom to vymenil za drevo
Odpovedať
...no a ešte uveď ceny za ukončovacie lišty :(
Odpovedať
my tiez budeme davat plavajucu na schody do pivnice. a plavajucu v celom byte sme si davali sami, cize ziadne vydaje za robotu, ved to ide velmi lahko.
Odpovedať
dobry den. My sa prave rozhodujeme co dame na schody. Rozhodujeme sa medzi plavajucou podlahou a linoleom. Este sme sa pevne nerozhodli. Nema niekto fotky, ako ta plavajuca podlaha ukaze na schodoch? A ako je to riesene?
Odpovedať
racej ani neskusajte davat plavajucu to je co za napad ??? vyzera to hrozne treba to listovat atd.. a linoleum to tiez neje ziadna vyhra. nechajte to tak ako to mate dosetrite si a najdite potom stolara co vam spravy jeden stupen za 30 eur. ]-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?