Je vhodné mať v kuchyni parkety?

Chcela by som sa opýtať či je vhodné mať v kuchyni parkety??alebo je lepšia dlažba?Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Môj názor je dlažba - predsa v kuchyni sa aj vyleje aj spadne a s dlažbou je to jednoduchšie.... :-) Ale je len na tvojom uvážení.
Odpovedať
ja by som rozmýšľala aj nad niečím iným ako dlažbou. V lete keď človek často chodieva bosý, tak mi príde dlažba strašne studená. My sme do chodby kúpili lineleum v tvare dlažby z ryhovanými vzormi...
Odpovedať
Ja napisem iba moju skusenost, lebo aj tak je rozhodnutie na vas. V prvom byte sme mali dlazbu, kedze nebola hladka, ale mala jemnu strukturu, tak sa v nej casto usadala spina, mastnota. A to iste plati aj pre skarovacku, ktora miestami mala inu farbu. ( ked sa podarilo nieco rozliat, rozbit). V druhom byte mame plavajucu podlahu, urcite sa lahsie umyva , len je nachylnejsia na poskodenie, hlavne ak spadne nieco ostre, alebo tazsie. Ale to riziko je aj pri dlazbe...tiez moze prasknut po pade tazkeho predmetu. Je to skor o vybere kvalitnych materialov, si myslim. :-) zelam dobry vyber.
Odpovedať
mame v byte urobeny obytny priestor - kuchyna+obyvacka na mieste jednej velkej izby. nechali sme tam povodne parkety a je to uplne v pohode. prijemne na nohy a v poriadku aj na udrzbu. mame to uz cca 3 roky a som spokojna.
Odpovedať
tiež ideme rekonštruovať byt, stále sme v štádiu príprav, ale do kuchyne chceme vinyl - je teplejší ako dlažba a vydrží viac ako plávajúca podlaha na kuchyne/parkety :-)
Odpovedať
Ja som za plavajucu podlahu, ale skutocne kvalitnu, ktora vydrzi aj padnutie niecoho tazsieho, je teda odolnejsia - taku mam, kadeco sa uz rozlialo, spadlo, vysypalo - je stale v 100% stave. Dlazby nemam v obytnych miestnostiach rada, su chladne uz len na pohlad :-p
Odpovedať
vhodné sú aj parkety, ak sa páčia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?