Je lepšia laminátová podlaha Berry Floor či Bal Terio?

Dobry den, uvazujem nad montazou laminatovej plavajucej podlahy, zaujali ma vzorky od dvoch vyrobcov, a to BERRY FLOOR a BALTERIO. Obidve spolocnosti by mali byt z Belgicka, cenova uroven je zhruba tiez rovnaka. Mate skusenosti s laminatovymi podlahami od tychto vyrobcov? Vedeli by ste mi poradit, ku ktorej znacke by som sa mal skor priklonit?
Odpovedať
@robredo ja zatial skusenost nemam, ale tiez po nich pokukujem, Balterio je viacej dostupna u nas na SK, Berry Floor som nasla len v Nitre a to je do nas ( ZA ) daleko
Odpovedať
máme 7mm Balterio na podlahovke a so zadosťučinením konštatujem, že som odolal prognózam o zlom kúrení lebo dlažba a podobne. Náš subjektívny názor na dlažbu je asi staromódny ale jednoducho to pre nás osobne je s dlažbou najmä čo dnes frčí bledá a podobne absolútne neútulné. Banky a ordinácie ale pohoda. Inak podložku sme dávali nie tú čo majú k Balterio na podlahovku originál, našli sme oveľa tenšiu aj lacnejšiu, zatiaľ pohoda. Odtieň máme nejaké africké wenge či čo. Povrchová úprava super, príbor padá bez následkov akurát ťažké stoličky v jedálni sme opatrili plastovými špuntami. Máme laminát priamo pod krbom, zatiaľ bez nejakých následkov. Záverom - odporúčam kvalitu aj napriek vysokej cene.
Odpovedať
@huma BERRY FLOOR je dostupna aj z Ziline - napr. fa JAMONT, KORATEX
Odpovedať
@robredo super info, ani nevies, ako si pomohol :-)
Odpovedať
@robredo nevies este poradit, ci je v Ziline dostupna znacka Aqua step? dik
Odpovedať
Tak takuto znacku ani nepoznam, viem ze sa da v Ziline kupit znacka QUICK STEP. Tu predava v Ziline firma MS Interier http://www.ms-interier.sk/. @huma
Odpovedať
Berryfloor aj Balterio je dostupne aj v Hlohovci. A sú to podlahy kvalitou rovnako, rovnako ako cenou a pôvodom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte.. chcel by som do bytu pouzit podlahu berry floor, vydrzi naozaj tolko kolko ponukaju zaruku teda 25 rokov?? alebo ake s nou mate doterajsie skusenosti?? aj negativne samozrejme.. chcem ju pouzit do vsetkych troch izieb, tak aby som nelutoval.. diky vopred..
Odpovedať
Berryfloor aj Balterio je dosptupny aj v Martine, vo firme symparkett Martin (http://www.parkety.sk/index.php?www=s...). Ja som si kupila balterio dub COTTAGE do pracovne a som s nou velmi spokojna.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?