Garáž - praskliny v nivelacii

Chcel by som sa poradit co mam dalej robit, mam garaz 40m2, do ktorej chcem nalepit gresovu dlazbu 30x30x0,8. Kvoli vyskovemu rozdielu 3 cm pri zlabe, ktory je pred garazou som sa rozhodol pre zdvihnutie nivelaciou. Platna je betonova, bola ocistena, povysavana a isli tam postupne - 1 nater - den braven hlbkova penetracia nano - 2 natery - st line dvojzlozkova tekuta lepenka 2k - 1 nater - den braven adhezny mostik koncentrat Vcera sme vyliali nivelaciu atlas sms 30 v hrubke 0,3-1 cm. Pracovne postupy boli v najlepsom vedomi dodrzane. Nakolko je 30 cm pred garazou v exteriery a prave tam pri dokoncovani zacalo palit slnko kym sme to pozakryvali, tak to zacalo trochu praskat. Brana bola zatvorena, aj okna, ziaden prievan. Ked som isiel dnes pozriet ako zreje tak vidim praskliny po celom obvode garaze. Je nejaka moznost ako na to bezpecne nalepit dlazbu alebo to bude treba vsetko vysekat? :( Dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od richieee:

Chcel by som sa poradit co mam dalej robit, mam g…
@richieee to nevyzera na praskliny, iba popraskany slem, jemne cast zbruste ci aj pod tym slemom pokracuje prasklina do hlbky,
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od suky96:

@richieee to nevyzera na praskliny, iba popraskan…
@suky96 Praskliny, ktore su vnutri garaze maju po vyzreti hore suvislu vrstvu, skusil som aj oskrabat a nevidel by som, ze by to islo az po spodok. Tie vonkajsie idu az po spodok ale napriekt tomu to tam velmi dobre drzi, muselo sa to dobre chytit o adhezny mostik, snazil som sa aj odlupnut a iba som zoskraboval z materialu. Odporucanie mam take, ze ak to dobre drzi, mam to podla savosti napenetrovat a normalne na to nalepit dlazbu. Vysekavanim by som poskodil aj lepenku. Ak sa spravi dobre sparovka tak by sa tam voda nemala dostat ani zvrchu ani odspodu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?