Epoxidová podlaha svojpomocne

Ahojte robil niekto epoxit do garaze sam doma? Nejake rady naco si dat pozor, odporucania aku farbu atď. Máte niekto stým skusenosť ? Stačí jedna vrstva a lak ? Dik za info
Odpovedať
Kolko m2,aky material, liaty epoxid alebo natierany len,mas potrebne vybavenie? Valceky,jezka..mas s tym uz skusenost?
Odpovedať
Mam cca 60m2 natierany. Keby mam skusenosti nepisem sem.
Odpovedať
@lukas2589 v dvojke. jeden miesa a vylieva, druhy valcekuje. zalezi ci chces drsny povrch alebo hladky. pozri si nejake video na nete, natierat epoxidom nic nie je.
Odpovedať
@jozefsv stačí jedna vrstva či sa davaju dve vrstvy ? videa som uz pozeral skôr mi ide o konkretneho vyrobcu a realnu výdatnosť s daného množstva. Povrch je mi v princípe jedno aký bude.
Odpovedať
@lukas2589 Pozri môj fotoblog o garáži. Síce som to nenatieral epoxydom, ale bola to dvojzložková ekologická farba z Bauhausu. Jedna základová vrstva, na to bielo - čierne čipsy a na vrch hrubá vrstva laku s protišmykovou prísadou.
Odpovedať
@chrobak7 uz som to pozeral len ho neviem uz najst na internete ten produkt.
Odpovedať
@lukas2589 To na internete nenájdeš, to je tusím vyrábané špeciálne pre sieť Bauhaus. To musíš kúpiť jedine tam.
Odpovedať
@lukas2589 A tuším modrá strecha si neupravila letný čas. Teraz som pridal príspevok a už mi ho označilo, že som ho pridal pred hodinou!! A preto sa už nedá upraviť.
Odpovedať
@chrobak7 aha. Penetrak si nedaval ziaden ?
Odpovedať
@lukas2589 Ale hej, ten betón som penetroval. Ale bol to len nejaký obyčajný, tusím z MM. Aby to nepilo tú základovú farbu. Ale pilo to aj tak. A neviem, či som náhodou práve preto tú základovú farbu nakoniec nedal v 2 vrstvách.
Odpovedať
lukas2589 akú značku máš? Ja čo poznám určite minimálne dve vrstvy, lebo pri riedeni 30 % je ako penetrácia. Potom záleží ci to chceš mat protišmykové. Lakovanie je najmä proti chemickemu znečisteniu z olejov od áut
Odpovedať
@cyrco nemam nic nekupene zatedy. Hlavne neviem kolko mam toho kupit. Aby mi toho moc nezostalo alebo zas chybalo lebo do obchodu si len tak pre toto nezbehnem. Co som pozeral weber tak specialny penetrak potom farba cips a lak.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lukas2589 pošli mi link
Odpovedať
@cyrco https://www.vasestavebniny.sk/56-ochr... Epox garaz penetracia Epox garaz farba Chips Epox lak
Odpovedať
@lukas2589 odkiaľ si?
Odpovedať
@cyrco Topoľčany
Odpovedať
@lukas2589 použi od Tikkurili (Fíni), Temacoat RM 40, určite budeš spokojný. Prvý náter sa riedi 30 % riedidlom, to sa používa ako penetrácia. Potom nariedis podľa potreby v technickom. Ak to chceš mat protišmykové, po natretí prvej vrstvy, jemne nasypes kremicity piesok, a dáš druhú vrstvu. Odtieň aký chceš podľa vzirkovnika RAL.
Odpovedať
@lukas2589 tu na to kúpiš https://www.dejmark.sk/predajne/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?