Drevoštiepkové dosky a stará drevená podlaha

Profilova fotka
Ahojte, máte niekto skúsenosť alebo informácie ohľadom inštalácie OSB dosiek na starú podlahovku? Máme starší rodinný domček 40r. a chceli by sme ponechať staré dosky pod ktorými sa nachádza 22cm hrúbka piesku a pod. a na tieto dosky dať OSB dosky a na vrch plávajúcu podlahu. Nechceli sme betónovať túto miestnosť (zvyšné sme betonovali) nakoľko je pod touto miestnosťou pivnica - kvôli statike a veľkosti 40m2. Robili ste už niekto takéto riešenie, alebo či sa to vyplatí alebo či to nebude časom vŕzgať atď. Je takéto riešenie ideálne alebo čo by ste robili vy????
Odpovedať
nebude plesniet starapodlaha ha skor ano
Odpovedať
Profilova fotka
OSB doska sa nesmi dávať do interiéru,je to jedovaté.Mojej priateľke to pred pár mesiacmi nejaký talenti namontovali na podlahu do spálne a už má zápal spojiviek.Na budúci výkend to ideme povyhadzovať.V tej izbe pokiaľ je zatvorená pár hodín je smrad ,ako v chemickej továrni.Nedýchateľný vzduch nabitý chémiou.
Odpovedať
Profilova fotka
to ze sa OSB nesmie davat do interieru je pre mna novinka teda.jedovate jedine neake stare typy s obsahom formaldehydu ktore boli vyrobene v polsku. Ja mam liapor + 2*15mm osb3 a nemam ziadne problemy. Dolezite je aby podlozie (stare dosky) bolo v poriadku,nebolo hnile a pod. Vrzgat to bude len ak to bude zle spravene. Hladaj : Lehká plovoucí podlaha
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?