Drevena plavajuca podlaha

Ahojte, potrebujem poradit. Rekonstruujeme byt a mame taketo drevene plavajuce podlahy v niektorych miestnostiach. Je nejaka sanca to opravit (opravit spary, prebrusit, prelakovat)? Ci uz iba nova podlaha? Vopred dakujem za rady!
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lubos_kova:

Ahojte, potrebujem poradit. Rekonstruujeme byt a …
@lubos_kova To jedine celé vymeniť.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chrobak7:

@lubos_kova To jedine celé vymeniť.
@chrobak7 aj ked je to len na niektorych miestach? lebo odfotil som iba tie najkritickejsie miesta inde je celkom pekna
Odpovedať

@chrobak7 aj ked je to len na niektorych miestach…
@lubos_kova Však keď ti to nevadí, tak to nechaj tak. Ale pýtal si sa, či sa to dá opraviť. Napísal som ti, že nie. Takže buď to necháš tak, alebo to vymeníš celé.
Odpovedať
Mozes skusit ten kusok vyrezat a vlozit iny novy kus a nalepit
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:

Mozes skusit ten kusok vyrezat a vlozit iny novy …
@uhlikova_stopa .. to bude ako päsť na oko..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chrobak7:

@lubos_kova Však keď ti to nevadí, tak to nechaj …
@chrobak7 tym som chcel povedat ze keby bola taka zla na mnohych miestach tak by som nespekuloval a rovno ju vymenil. Kedze je iba na par miestach tak mi nad tym dumam lemo mi je zas luto ju vyhodit.
Odpovedať

@uhlikova_stopa skor som bol zvedavy ci nie je mozno nejakej opravy ako drevo opatovne navlhcit a hoodne zatazit ze by sa ohlo naspat do roviny. a potom spary uz len nejak pretmelit alebo co sa tam da dat. Mozno uplne taram - nevyznam sa v tom :)
Odpovedať

@uhlikova_stopa ak zalepíš na spodok podlahy kúsok plávať to už nebude, treba to rozobrať od kraja a vadné kúsky vymeniť, ide zatmeliť rýhy ale tiež to bude vidieť. 3 foto táprasklina na pravej strane muselo to navlhnúť a zatlačilo o stenu, a na kachličky ti padali kilovce?,či hrnce a odrvilo aj tie?alebo tam hrajú decká hokej?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@uhlikova_stopa ak zalepíš na spodok podlahy kús…
@duzu Podľa mňa to biele na kachličkách je vzorka, nie olúpnuté kachličky.
Odpovedať

@lubos_kova tie kus kde sa ti odlepuje dyha od podkladovej dosky, to uz nijak nezachranis. Jedine, ze to rozoberies a poskodene kusy das pod skrine, pod postel a nebude to vidiet
Odpovedať

@lubos_kova Je to masív alebo viacvrstvové lamely s bukovou vrchnou vrstvou? Ak je to masív, dosť pomôže zbrúsenie, tmelenie a opätovné celoplošné nalakovanie. Ak ide o lamely, opraviť sa dajú navŕtaním 2 - 3 mm dierok cez našlapnú vrstvu, vstreknúť PU D4 lepidlo, poriadne zaťažiť na 24 hodín (ideálne stojka až po strop) a následne vytmeliť a nalakovať. Žiaľ, lak je veľmi nemilosrdný k lokálnym opravám, olej dovolí oveľa viac.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@uhlikova_stopa ak zalepíš na spodok podlahy kús…
@duzu :D :D :D kachlicky veru tiez dostali zabrat. ale ako ste na to prisli??? ved ten kusok kachliciek co je vidiet na fotke c.3 nic take neukazuje, ci? @milanpl Ide o lamely. Dakuem za napad - skusim sa poinformovat ci by to vedela nejakla firma spravit :/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?