Dlažba Lotosan - skúsenosti

Profilova fotka
Ahojte, prosím vás, máte niekto reálne skúsenosti s dlažbou od firmy-značky Lotosan? Píšu, že si dávajú vyrábať svoje produkty a teda aj dlažbu-obklady po rôznych krajinách v rámci EU, ale mne to príde ako príliš nekonkrétna info. Pokladal niekto podlahu s touto dlažbou (je jedno o akú sériu ide) alebo máte ju niekto doma? ďakujem 🙂 Ide mi o názor zo skúseností, možno ste počuli aj názor od niekoho iného, za každú radu a info ďakujem.
Odpovedať
@lubka_ni co ti poviem. Mal som vybrate nieco ine. Po mesiaci dali vediet ze z toho nic nebude. Vybral som si inu a znova sa to opakovalo az na 5x mi potvrdili ze mi lotosan dodaju. Dal som ten. Termin mi uz horel. Robi to firma takze neviem ako sa s tym robi.
Odpovedať
Profilova fotka
@marlo ďakujem aj za to 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@marlo ešte ma napadlo, a to ti robili problémy s dodávkou lotosan? Či mal si najprv inú značku a skončil si u Lotosan, ďakujem
Odpovedať
@lubka_ni 1 kupelna mala byt lotosan a druha od rak ceramik ocean beige. Potom sa vybrali ine neviem uz nazov ale tiez nemaju. Aj lotosan eleventine beige nieje skladom. Velke vypadky su. Ked nieco objednas tak si to daj riadne preverit. Nie ako u nas. Vo stvrtok zavolali ze nieje dlazba a v pondelok bol zajednany obkladac. Co som pisal vyssie tak 5x znamena ze az na piaty krat sa podarilo zohnat nejaku dlazbu.
Odpovedať
Profilova fotka
@marlo je to katastrofa so všetkým teraz, mám pocit, že momentálne bez nervov sa asi ani robiť na stavbe nedá, to okrem výpadkov, všade na nás medzi dverami predajní už z diaľky kričia, že so všetkým idú min. 15% s cenou hore, už mi je z tejto vety na nič 🤢 ale tak dôležité je, že ste aspoň niečo prijateľné zohnali. Inak mohol by si sa opýtať obkladačov ako sa im robí s tou dlažbou, ako sa im kvalita pozdáva 😀 či sa oplatí podporiť Slovenský predaj alebo nie, bola by som ti vďačná 🙂
Odpovedať
@lubka_ni aj by som sa opytal ale ja s nimi nie som. Nam to stavia developer. Cez den su obkladaci a ked idem k veceru pozriet uz tam nieje nikto.
Odpovedať
Profilova fotka
@marlo ahaa, škoda 🙂 aj tak ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@lubka_ni akú dlažbu ste si nakoniec vybrali? Tiež uvažujem nad Lotosanom, ale ešte niesom rozhodnutá.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@julianaa28 Ahoj, no máme nakoniec ten lotosan a zatiaľ sme spokojní. Aká bude za pár rokov, to síce neviem, ale čo sa týka pokládky, a celkovo vzhľadu, hrúbky atď. tak úplne v poriadku 🙂 majstra som sa niekoľkokrát pýtala, ako sa mu s ňou pracuje, či nie je poprehýbaná (rozmer 120×60) a nesťažoval si 🙂
Odpovedať
Ďakujem, taký rozmer chcem aj ja. Bielu briliant white polished-lappato, tak snáď nebudem ľutovať.
Odpovedať
obnovim tuto temu no chcem sa opytať mate niekto umyvadlo so skrinkou lotosan? napriklad: https://www.lotosan.sk/obchod/umyvadl...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@lubka_ni Dobrý deň, včera sme boli pozerať obklady a dlažby a tiež sme natrafili na Lotosan, prosim ako ste zatiaľ spokojný ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku

Odpoveď na príspevok od julianaa28:

Ďakujem, taký rozmer chcem aj ja. Bielu briliant …
@julianaa28 dobrý deň, kúpili ste nakoniec dlažbu brilliant white? Ste spokojná? Ako sa s tým robilo, ak viete? Máte nejaké foto, ktoré by ste mi vedeli zaslať? Chceme ju do kúpeľne. Ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od tashenka:

@julianaa28 dobrý deň, kúpili ste nakoniec dlažbu…
@tashenka dobrý deň. Už je asi neskoro, ale odpíšem aj napriek tomu. Nakoniec sme ju nedali, obávala som sa kvality, dali sme bielu-mramorovú.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?