Cistenie drevenej podlahy.

Mame v dome cca rok drevenu podlahu.dub olej kartac.sme velmi spokojni.cistim to tak ako sa ma ake som si vsimla ze na miestach kde sa majviac chodi je taka ufulana.je to normalne?alebo ako a cim to mam odstranit? Ak mate takuto podlahu napiste ako sanu starate a ci ju mate aj vy taku vychodenu.dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@monikamurani tiez mame dub olej a kartac. ale byvame iba druhy mesiac. zatial sme iba vysavali. hoci mame dve deti takze najdes vsetko mozne na podlahe. podlaha stale vyzera nadherne. dufam ze to este chvilu vyzdrzi.
Odpovedať
ani moja nie je znicena.byvame rok ale uz to nie je tAKE AKO NOVE.NO PROSTE VIDNO NA NEJ ZE KDE SA NAJVIAC CHODI.VIEM ZE DREVO MA ZIT ALE aj tak ze ci to nejako nejde vycistit.ja umyvam bona vyrobkami tada mopom bona a mala som aj cistiaci ale teraz mam alex a favam to do toho mopu.
Odpovedať
Profilova fotka
@monikamurani ten Alex je lepsi ako Bona?
Odpovedať
@monikamurani nechyta sa vam prach a necistota v spojoch?
Odpovedať
@rogerik neviem ci je lepsi ako bona.podla mna to je jedno na bezne pouzivanie.alex je dostupny v hocijakom obchode bona len v specializovanych a je drahsia
Odpovedať
@ladislavr nie v spojoch sa nechyta.skor je cela taka akoby ufulana tam kde sa najviac po nej chodi aj po umyti.mozno sa to da nejako vydrhnut.citala som niekde ze mazlavym mydlom a bavlnenou handrou ale neviem o nikom kto by to tak cistil.
Odpovedať
@monikamurani hmmm... divne.. mozno sa nejak zachytava necistota v mikrostrukture povrchu... my mame dubove olejovane parkety rok a pol a stale su ako vcera polozene..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?