Bielym leštený gres a biela špárovačka?

Páči sa mi biely leštený gres, len sa obávam bielej špárovačky, že časom zošedivie. Chcem ho do chodby a pri kuchynskú linku. Má niekto podobne riešený interiér a aké má s tým skúsenosti? Alebo ste použili iný odtieň špárovačky?
Odpovedať
Profilova fotka
skus precitat, pytat a najst odpoved aj v tychto temach : http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... uz tam boli napisane zaujimave veci, mozno by ti to pomohlo ;-)
Odpovedať
presne toho sme sa obavali aj u nas, ze ked dame bielu sparovku, ze casom bude tmava... tak sme dali dlazbu bezsparovo a vyzera to celkom fajn... no dlazba musi byt prvotriedna, kalibrovana, aby sa mohla ukladat bezsparovo...
Odpovedať
Ja mám bledú podlahu všade, a zašednutie bielej špárovačky som vyriešila tak, že som tam dala grafitovú. Vyzerá to dobre, aspoň pre mňa, som spokojná, ale dávaj si pozor ked ti to budú robiť, lebo mne to robili klasicky, položili dlažbu, zašpárovali a vyčistili handrami, ale ked to uschlo, no mna skoro vystrelo, nepreháňam asi 2 mesiace som ju umývala, kade čím a ešte aj teraz sú kde tu šmuhy. Ževraj gres treba špárovať silikonovou pištolou a pozorne, hlavne ked je špárovačka diametrálne odlišná od dlažby.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, nám včera kládli gres biely a čierny, máme porobené nepravidelné pásy. Špárovku nám doporučil obkladačkár (ktorý robí iba s gresom),nejakú super odolnú, vraj ani keď vylejeme červené víno nezafarbí sa. Bol veľmi zlatý vo štvrtok mi má priniesť nejaký saponát určený špecialne na gresovú dlažbu a nestojí ani nejak veľa 7 dcl = 3,50 Eur (riedi sa s vodou). Tak som zvedavá, dám potom vedieť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?