Anhydrid poter cemix 090j a sadrove omietky - odlupovanie poteru

Ahojte, chcel by som sa poradit alebo spytat na Vas nazor, cca 23 dni dozadu mi zrealizovali sadrovy poter od cemixu 090j cez silo, dnes rano 23 den od realizacie poteru, zacali robit sadrove omietky strojove, poter sa nezakryval, ze sa ma este prebrusit/otvorit pory, aby dychal po omietkach, ale v miestnostiach, kde si pred pripravili rohovniky, ktore prichytavali baumitom ratio glat l, ked im napadalo na zem a zaschlo, pri oddskrabavani sa odpaja aj poter, aky je vas nazor? Zle zrealizovany poter, vela vody pri realizovani poteru a vysla sadra na vrch alebo za 23 dni vrch nestihol dostatocne preschnut? Ked odskrabavaju napadanu omietku, tak sa da urobit ryha, prilozene fotky. Dakujem za nazory.
Odpovedať
ved vravis ze ti to maju prist prebrusit :) toto je slem - vyzrazane mlieko a ked ti to daju dole, budes mat ten poter taky, ako ked toto oskrabes :)
Odpovedať
@marekjahoda dakujem za prispevok, ide mi skor o to, ze ci je to naozaj len to takzvane mlieko alebo to je uz cast poteru, ktora sa otrhuje s tou zaschnutou omietkou, Neviem to rozlisit a neviem, ze do akej hlbky sa zvykne urobit to mlieko, pred tym som poter nikdy nevidel -pred ani po prebruseni
Odpovedať
Ten poter uz mal byt davno prebruseny...
Odpovedať
@kejsix dakujem za prispevok, zhotovitel vravel, ze u nich je zvykom prist prebrusit medzi 21 az 30tym dnom od zrealizovania
Odpovedať
Chcel som to prebrusit uz skor, ale realizator vravel, ze skor to neni idealne, lebo by zo spodu mohla byt este vlhkost a by sa to viac menej rozmazavalo, ide mi skor o to, ci je to ten slem - mlieko alebo sa ten anhydrid trha.. nieco zle urobene?
Odpovedať
:-D zo spodu by mohla byt vlhkost ale ked das ten slem dolu tak sa bude susit rychlejsie... no neviem neviem, skontroluj si rovinnost lebo tento realizator to bud robil prvy krat alebo maju toho tolko ze nestihaju prebrusovat... (BTW, citam ze chcel som to prebrusit - dufam ze ta ani nenapadne to robit po vlastnej osi - oni maju na to pomalobeznu brusku) ale inaksie, ako hovori @kejsix, uz to malo byt prebrusene alebo po par dnoch sa to da aj pozametat metlou ten slem - a potom to schne lepsie... samozrejme potom takisto prebrusit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?