Akú zvoliť výšku líšt k podlahám?

poradite ,aka vyska list je naj, ponukli nam 7,8cm a kedze som realne nevidela, netusim ako to ukaze v priestore,aby to nebolo velmi vysoke. mne sa napr paci aj bez list,aha tuto na neiktorych obrazkoch,len entusim ako to je urobene. rezane presne k stenam? potom silikon? http://www.podlahaunique.sk/sk/galeri...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, tých 7,8cm sa mi zdá už dosť. My máme 6cm a to je podľa mňa akurát. Tá podlaha bez líšt je nepraktická, lebo ak ju budeš umývať tak budeš umývať aj stenu a to myslím nechceš, ale ak by si dala kvalitnú umývateľnú farbu tak by to bolo v pohode :-)
Odpovedať
@roman77 no uvedomila som si,ze vlastne bez list asi nie je ok koli diletacii,predsa drevo sa roztahuje a stahuje,ale ja tak sa mi najvaic paci bez list,hmmmm. no a farba je umyvatelna,cize toto neriesim. skor by som chcela vediet ako to urobit abyt o takto sedelo aj bez list. je to rpesne ta podlaha,ktoru mam objednanu, cize da sa, len ako :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
mama dubovu podlahu ukoncenu korkom.
Odpovedať
Profilova fotka
@duplicka Ja som v Anglicku zvyknuty na vysoke listy - teraz napriklad akurat davame 14cm, no davali sme uz aj vyssie... Robime to z dreva a natrete na bielo to je parada. No ak chces davat taky isty dekor/farbu ako podlaha, tak viac ako tych 7 cm by som nedaval.
Odpovedať
@madein1974 no presne to ma napadlo na bielo, hmmm ale original je 7,8cm a teda vo farbe podlahy :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ak je originál k podlahe 7,8cm tak daj samozrejme originál aby to ladilo, tá výška už tak nevadí aj tak budeš mať v izbách nábytok a bude vidieť len kúsky :-)
Odpovedať
@roman77 :-D :-D :-D :-D tak teraz uz neviem fakt :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
my mame vsade rovnake sokle - biele, hranate, 6 cm vyska. Su pretieratelne farbou, takze ak mas stenu inej farby ako bielu, tak ho mozes natriet a bude ti splyvat so stenou.
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@evikg presne tak. podla mna su najlepsie take co sa daju pretret, na vyske az tak nezalezi ci to je 7 alebo 10 cm. Vrchna hrana moze byt rovna ako mas ty alebo tam moze byt nieco zafrezovane... a natret to mozes ako stenu alebo na bielo a to vytvori krasnu liniu okolo podlahy a podlaha viac vynikne.
Odpovedať
@evikg no presne to ma napadlo ;-) ;-) ;-) ;-) tak uvidim, tie hnede 7,8 som zatial nezobrala iba podlahu ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?