Akú podlahu do predsiene do výšky max. 1cm ???

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som poradit, kupili sme dom uz dávnejsie v ktorom uz boli nove vchodove dvere ale na dlazbu do predsiene nam ostava len 1 cm aby sa nam dali potom otvorit. teraz by sme tam radi dali podlahu a neviem, s čím tam vojdeme do 1 cm. premýšlala som nad epoxidovou ale malokto ju robi. diki za kAZdu radui. p.s. plavajucu tam nechceme kvoli vode z topanok.
Odpovedať
Profilova fotka
1cm je na dlazbu velmi malo... skuste porozmyslat na vynilovou podlahou. ta ma 2mm + nivelak, pri troche stastia sa zmestite... :)
Odpovedať
jednozancne vynilova podlaha...alebo lepena alebo click...mam to v pupelni...super... alebo epoxidovo zivicova vyliebana..a.le draha je
Odpovedať
Vinyl bude určite dobrá voľba ako spomínajú páni vyššie. Môžete použiť vinylové dielce alebo vinyl v roli. Pokiaľ bude vinyl len v chodbe odporúčam využiť kompaktný vinyl. Rovnako kvôli čisteniu bude lepší hladký ako štruktúrovaný povrch. V neposlednom rade je dobré nezabúdať na kvalitné rohože, ktoré zamedzia vnášaniu nečistôt do bytu/domu. Epoxidu by som sa skôr vyhol - pozrite si fóra, kde sa spomínajú skúsenosti s ním.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?