Ako zateplit podlahu v zahradnom domceku?

domcek je vo svahu,takze podlaha je 2,6 m nad zemou.bude to otvoreny priestor.ako ju vlastne zateplit.v podlahe mam 12 cm hranoly.od spodu pojdu 2,5 cm dosky a na vrch dam 3 cm dlazkovicu.nejde mi o to ,ze ked vonku bude - 25 st.celzia aby mi tam bolo teplo ,ale aby pri 5 , 6 stupnoch som tam nemrzol.ci tam dat polystyren alebo nobasil.a ako to odvetrat a ci sa to vlastne da odvetrat.dakujem za rady
Odpovedať
Bracho isiel podla tohto http://urobsisam.zoznam.sk/navody/dvo... Mame chatku na betonovych patkach asi 30 cm nad zemou, ale v principe sme na tom ako ty. Hranoly v podlahe maju asi 25 cm, od nich sme upevnovali povodne fosne, ktore tvorili podlahu. Kedze nejak moc nesedeli tak je vytiesene aj odvetravanie. Na nich je protihlodavcova sietka. Dutinu sme vyplnali polystyrenom, na to parozabrana, na nu OSB dosky s drazkou.
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat záhradný uzatvárateľný s vysokým sklom a dnu si manžel vydupal kurenie-((( kotol bude v Zahradnom mini wc a este zvažujem na strop dať infraziaric. Minule sme gulasovali pri 3 stupňoch a miernom snežení.. S fukerom kúpeľňovým ood stolom..
Odpovedať
Profilova fotka
Kamarat ked robil, tak studoval toto http://byvanie.sme.sk/c/7896187/aj-za... je na nete uz velmi vela navodov rad ako urobit, neurobit. Treba len hladat :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?