Akej farby prechodove listy?

Dobry den, poradite mi? V dome budu dva druhy podlah, biela a dubova tmavohneda. Rozmyslam nad farbami prechodovych list. Z bielej chodby do kupelne a WC, kde bude asi biela dlazba zrejme bielu, ale co na prechod medzi mramorovanou bielou a podlahou sdubovou kresbou? Dakujem.
Odpovedať
Ja som vcera nalepil na podobnemiesto tmavy orech, pretoze je to farbe zarubne a sedi to perfektne. 8-)
Odpovedať
@mimanr tento problem som aj ja riesila - biela dlazba a drevo orech.. Dali sme hlinikove - sive a je to v pohode, nerusi to.. Dreveny dekor som ja nechcela, lebo by sme s urcite netrafili do odtiena, je to dost problem. Ta siva je fajn, len my ju mame aj na vstavanej skrini v tom istom priestore, takze to ladi.. mozno by sa aj u vas dal najst nejaky prvok, co by to prepojil.. Ono prave do drevodekoru sa triafat je vacsinou dost problem a nevyzera to dobre.. To uz radsej bielu..
Odpovedať
Profilova fotka
Vyrobca podlahy nema odiginal prechodove listy farby vasej podlahy?
Odpovedať
Dajte nerezove alebo hlinikove. Ja som ich tak dala k bielej dlazbe a dub sivy. Ani ich nevidiet. Dala som najtensie co boli asi 1cm siroke.
Odpovedať
@madein1974 zial nie
Odpovedať
Profilova fotka
Máme hliníkové, lebo taká je lišta na dverách aj kľučky. Dvere sú tmavé a podlahy svetlé. A hliníkové prechodovky sa hodia aj tam, kde je spoj podlahy a dlažby :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
Otvaram opat tuto temu.. Mame podlahu vo farbe dubu, biele dvere aj zarubne a lamem si hlavu ake prechodove listy pouzit. ak by som aj nasla velmi podobny odtien v drevodekore, nesedia mi vo vsetkych miestnostiach smery a niekde by mi ten dreveny vzor na liste siel kolmo na vzor parkiet. Biele mam pocit ze by mi tam robili privelky kontrast a ked by sa to bolo prepojene s dverami... ako ste to riesili prosim?
Odpovedať
Profilova fotka
A presnejšie farba dubu? Ešte máte možnosť hliníkových prechodových líšt
Odpovedať
@solidway to je taka zvlastna farba, typ yosemite.. hlinikove su aj nejak farbene? Lebo strieborne / sede sa mi nehodia k nicomu, to uz skor tie biele nech ladia s dverami. Ja som mala predstavu bezovych, ale zatial som videla len take leskle a to sa mi nepaci.
Odpovedať
@adushka_dr odkial mate podlahu, nema priamo vyrobca podlahy k nim aj listy?
Odpovedať
Profilova fotka
@adushka_dr Existuje aj biela matná, len bude na nej viac vidieť špina 🙂 https://lnk.sk/cftm
Odpovedať
Ahoj, My sme sa snazili dopasovat listy v imitacii dreva k podlahe ale nakoniec sme skoncili u hlinikovej listy odiet champagne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?