Mechanizmus Blum

Zdravim vie mi niekto pomôcť či tento mechanizmus sa nejak nastavuje?myslím do strán z otvárania skriniek sa mi zmenil uhol a nemôžem zatvorit
Odpovedať
Profilova fotka
mas tam QR kod, ten oscanuj a zisti aky model vysuvu to je. Podla toho najdes manual a nastavis....
Odpovedať
Profilova fotka
To co je na fotke je vysuv tipon s dotahom. Konkretne mas odfotenybpojazd c1 ten treba spravne mat namontovanu tretia dierka 37mm od okraja a ostatne v rovine. C2 je segment na ktorom sa nadstavuje odskok cela od korpusu +a- aby fungoval tipon. Ak ti treba celo nadstavit hore dole a do stran tak na zasuvke je biela krytka tu das dole a velka seda plastova skrutka je do stran ale ked jednu vytocis drudu na opacnom boku musis zatocic. Dalej je tam jedna prekryta ciastocne plecom to je na vycvaknjtie cela a posledna leskla nadstavuje celo hore dole.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

To co je na fotke je vysuv tipon s dotahom. Konk…
@wolodymyr ďakujem za radu
Odpovedať

To co je na fotke je vysuv tipon s dotahom. Konk…
@wolodymyr tu plastovú som našiel ale tocim a tocim a nič tak neviem prečo sa mi nemení uhol zásuvky do stran
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stano489:

@wolodymyr tu plastovú som našiel ale tocim a toc…
@stano489
Odpovedať
Profilova fotka

@stano489
@stano489 prva zlava Ak ju zatacas celo sa posuva k tebe ale musis aj na druhej strane potom vytacat
Odpovedať

@stano489 prva zlava Ak ju zatacas celo sa posuv…
@wolodymyr treba nejak veľa otočený?lebo jednu stranu vytacam druhu zatacam a nejak sa mi nevidí žeby to išlo :D
Odpovedať

@wolodymyr tu plastovú som našiel ale tocim a toc…
@stano489 ale ak chces menit uhol cela oproti supliku, tak musi ist jedna strana hore a druha dole. Nie posuvat celo vodorovne...
Odpovedať
Profilova fotka

@wolodymyr treba nejak veľa otočený?lebo jednu st…
@stano489 ked pri toceni das prst na bocnicu a celo zistis ze to ide😉 Inakntie posuny su 2mm + -
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?