Zaliatie plota z tvárnic

Zdravím majstri, poprosím o odpoveď na otázku, čím je lepšie zaliať plot z tvárnic ABW Alpský plot MAX, betónom vo vreciach 0-8 alebo ručne zarobeným zo štrku a cementu? Vďaka za odporúčania.
Odpovedať
@samo_blaho Myslím, že to je rovnaká otázka, ako "Ktorou rukou je lepšie vyštárať si nos?" Betón ako betón. Plot bude rovnako stáť aj v jednom aj v druhom prípade.
Odpovedať
Ja co mam skusenost s vrecovanym, tak sa mi pozdaval lepsie rucne zamiesany, pevnejsi a samozrejme vysiel aj lacnejsie. Do plota je to jedno, ale inak by som este pridal aj plastifikator.
Odpovedať
@samo_blaho no tak keď si si kúpil len 3 kocky tak si kúp jedno vrecko. Či nemáš doma kalkulačku alebo sa ti nechce počítať? Ps v tom vrecovanom si myslíš, že je čo? Niečo iné ako štrk a cement?
Odpovedať
Profilova fotka
Rucny je lacnejsi. V pracnosti rozdiel nieje.
Odpovedať
@samo_blaho vsetko zavisi i od potrebneho mnozstva betonu. Ja som pred par dnami zalieval vrecovanym dt15 a bolo to nekonecne 🙂 Najlepsie je zavolat do betonarky, nechat si priviest dva tri kubiky, vyliat na foliu a len to povozit a naladovat za pol dna o 2-3 ludoch.
Odpovedať
dobry napad nechat beton pol dna odlezat,naj na slnku.bude nakysnuty jak cesticko,nebicko v dtckach
Odpovedať
Ďakujem za všetkým rady!
Odpovedať
@sonau to bolo myslene aj ranajkami, pripravou a basou piva po umyti naradia 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?