Treba do el. zamku zapojit el.zdroj alebo staci POE z vratnika?

Dobry den, kedze elektriku nedavam, prosim o radu. Mam videovratnika Dahua VTO2202F-P- S2. Donho mam privedeny 8-zilovy FTP ktory ho bude napajat cez POE. Otazka znie, ako napojim el. zamok do videovratnika a budu 2 zily z ftp kabla stacit na el. napajanie el. zamku alebo treba aj ext. zdroj ee ? Ak ano, ako sa to riesi?
Odpovedať
Keď zlyhajú všetky pokusy, je na čase použiť návod.🙏
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chinatech:

Keď zlyhajú všetky pokusy, je na čase použiť návo…
@chinatech Dakujem. Toto je presne ten typ odpovede co nepotrebujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mucha999:

Dobry den, kedze elektriku nedavam, prosim o radu…
@mucha999 ja neviem aku odpoved ocakavas, ked si hnily pozriet do manualu? Na stitku mas vystup zatazitelny 12V 0,1A, ak to splnuje dverny zamok, tak ho tam napoj. ak nie, potrebujes potiahnut externe napajanie, alebo dobastlit akumulator, aby pobral prudove spicky pri aktivacii zamku.
Odpovedať
A zamok mas teda aky?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@mucha999 ja neviem aku odpoved ocakavas, ked si …
@rapidek Dakujem. Hned prve som napisala ze elektrika je pre mna španielska dolina, takze mozem pozerat do manualu kolko chcem a svetielko sa nerozsvieti. Preto sa pytam tu, lebo tu chodia a ludia co sa v elektrike vyznaju. Dakujem za odpoved, budem teda zhanat zamok s tou specifikaciou co si napisal.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

A zamok mas teda aky?
@kejsix Zamok este nemam, ale idem to dnes riesit s dodavatelom brany takze vdaka tonu co napisal rapidek uz viem co od nich mam chciet.
Odpovedať

@kejsix Zamok este nemam, ale idem to dnes riesit…
@mucha999 12V, thats all. Zoberies zo svorkovnice vratnika a prezenies slucku cez DOOR_COM a DOOR_NO.
Odpovedať

Dobry den, kedze elektriku nedavam, prosim o radu…
@mucha999 este by som na zaver upresnil ze zapojenie bude vyzerat tak ze GND pojde zila priamo na - el. zamku a 12V OUT treba klemou prepojit na COM svorku a nasledne na + zamku pojde vodic z NO svorky. Nasledne ked sa relé zopne 12V bude na zamke :) to len tak pre usmernenie ako to vo finale zapojit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?